Kamperen in het bos op Boscamping 't Vlintenholt in Drenthe

kamperen in het bos op een boscampingOp boscamping 't Vlintenholt in Drenthe vindt u prachtige kampeerplaatsen verstopt tussen het groen van de Drentse bossen, een eindeloos mooie omgeving, vele leuke speelfaciliteiten voor kinderen en zoveel rust en ontspanning dat u er weer een heel jaar tegenaan kunt. Kortom, op boscamping 't Vlintenholt in Drenthe is het pas echt puur genieten in de natuur!

U kiest uw eigen bosrijke kampeerplaats met privacy

De ruime kampeerplaatsen zijn verdeeld over diverse knusse kampeervelden. Doordat zij verscholen liggen tussen grote bomen en prachtige beplanting, kunt u kamperen in het bos met veel privacy. U kunt zelf kiezen waar u uw caravan wilt plaatsen. Zo bieden wij u bijvoorbeeld prachtige plekken in de zon, maar het is ook mogelijk om juist de kant van de schaduw te kiezen. Op deze manier kampeert u echt op een plaats die bij uw wensen aansluit.

De mooiste wandel- en fietstochten in bosrijk Drenthe

kamperen in het bos op een boscampingDe omgeving van boscamping 't Vlintenholt is zonder enige twijfel adembenemend te noemen. Doordat u bij ons kampeert op grond van Staatsbosbeheer, hoeft u niet eens de boscamping af om te genieten van bosrijk Drenthe! Toch raden wij u aan om er al wandelend of fietsend eens op uit te gaan. Rondom de boscamping vindt u namelijk de mooiste routes die u de meest bijzondere plekjes van de provincie laten zien.

Geweldige boscamping in Drenthe voor rustzoekers en avontuurlijke families

Boscamping 't Vlintenholt is voor zowel de rustzoekers als de avontuurlijke families een geweldige locatie om de vakantie door te brengen. De mensen die van stilte en ontspanning houden, kunnen bij ons in het voor- en naseizoen ontspannen kamperen. Voor families is het hoogseizoen de perfecte periode. Er worden door het recreatieteam dan ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan een spooktocht, spelletjes of verhalen vertellen voor de allerkleinsten.

Bent u al overtuigd? Reserveer dan nu direct uw vakantie, wij heten u graag van harte welkom!

Reserveer uw kampeerplaats

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum