Groepskamperen in Drenthe: een tijd vol gezelligheid

groepskamperen in drentheGroepskamperen in Drenthe, dat kan op Camping ’t Vlintenholt. Hier kunnen groepen ongestoord kamperen. Op onze camping hebben we namelijk een groot veld met volleybalnet, speciaal voor groepen die ongestoord willen kamperen zonder dat anderen daar last van hebben. Op Camping ’t Vlintenholt kunnen groepen daarom lekker hun gang gaan tijdens het kamperen in Drenthe.

Kamperen met groep in Drenthe op groot kampeerveld

groepskamperen drentheOns speciale groepskampeerveld in Drenthe is dé plek voor families en vrienden die gezellig samen willen kamperen. Overdag kunnen er leuke bezigheden worden georganiseerd en kan iedereen zijn uitleven. In de omgeving van Camping ’t Vlintenholt zijn ook leuke groepsactiviteiten te beleven.

Wilt u ’s avonds met de groep bij een kampvuur zitten? In overleg steken wij een kampvuur aan. Tijdens het groepskamperen kan iedereen zelf worstjes braden en broodjes bakken op de kampeerplek. Groepskamperen in Drenthe met familie of vrienden, dat is pas gezellig!

Groepskamperen op natuurcamping in Drenthe

camping vlintenholt drenthe kamperen23Komt u met een groep kamperen in Drenthe op ’t Vlintenholt, dan kan iedereen ongestoord zijn of haar gang gaan. Omdat de camping geheel autovrij is, kunnen kinderen ook nog eens onbezorgd spelen.

De camping ligt aan de rand van een bos en dat biedt uitkomst tijdens het groepskamperen. Zo kunnen groepen ten alle tijden al wandelend of fietsend de natuur in. ’t Vlintenholt biedt van alles om kamperende groepen een geweldige tijd te bezorgen.

Fotoalbum

button

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiƫne
8,9
9,0
9,0
7,8
8,6
9,1

9,0

86
beoordelingen