Charme camping in Drenthe

charme camping drentheOp zoek naar een charme camping in Drenthe? Vier uw vakantie op Camping ’t Vlintenholt in Odoorn. Kenmerkend voor een charme camping is onder andere een mooie ligging, midden in de natuur. Een plek waar u heerlijk tot rust komt en ultieme gastvrijheid ervaart.... een plek zoals ’t Vlintenholt! Waarom? Bij ons geniet u van een geweldige vakantie met uitstekende faciliteiten midden in de natuur. Zowel families met kinderen als rustzoekers kunnen zich bij ons heerlijk vertoeven. Maar eigenlijk zou u dat zelf moeten ervaren op charme camping ’t Vlintenholt in Drenthe.

Kamperen op een charme camping in het Drentse Odoorn

charme campingCharme camping ‘t Vlintenholt is gelegen midden in de Drentse bossen. Bij ons kampeert u op ruime kampeerplaatsen op knusse kampeervelden en ervaart u veel privacy door al het groen. Onze autovrije camping maakt het mogelijk dat (klein)kinderen zonder zorgen heerlijk rond kunnen lopen.

Ook camperaars kunnen zich goed vertoeven op onze camperplaatsen. U staat namelijk niet met uw camper op een ongezellige plek naast de weg, maar gewoon verscholen in het groen op de camping.

Natuurlijk mag uw hond mee op vakantie. Op de plaatsen 1 tot en met 52 (zie plattegrond) op onze camping bent u van harte welkom met uw hond.

Ervaar meer luxe en comfort: ontdek onze verhuuraccommodaties

Ook kunt u bij ons overnachten in één van onze fantastische huuraccommodaties, zoals onze boomhut, safaritent, strandhuisje of tiny house. Deze originele accommodaties zijn volledig omringd door het bos van Staatsbosbeheer. U verblijft dus letterlijk tussen het groen. Naderhand bent u een hele ervaring rijker!

Ontdek het unieke natuurgebied van Staatsbosbeheer

charme camping in drenthe

Doordat onze charme camping in het bos van Staatsbosbeheer is gelegen, hoeft u niet de camping af om te genieten van bosrijk Drenthe. Rondom de camping vindt u namelijk de mooiste wandel- en fietsroutes die u de meest bijzondere plekjes van de provincie laten zien gedurende uw kampeervakantie.

Heeft u een vraag of wilt u een leuke tip voor een uitstapje tijdens uw verblijf? Loop dan even binnen op de receptie. Wij helpen u graag verder.

Tip van Camping ’t Vlintenholt: u hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen, want wij beschikken over dames-, heren-, kinderfietsen en bolderkarren die u kunt huren.

Meer informatie over onze charme camping in Drenthe

Meer weten over onze charme camping in Drenthe? Neem dan contact met ons op of boek online direct een geweldig vakantie en ervaar de charmes van ’t Vlintenholt.

Online reserveren

* Zelfstanding kamperende jongeren onder de 21 jaar worden niet toegelaten op Camping vlintenholt.
* Jongeren in groepsverband, ongeacht welke leeftijd, kunnen worden geweigerd.

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum