Er op uit met de kinderen

De camping ligt midden in het bos waar de kinderen hutten kunnen bouwen of waterbeestjes zoeken in de vijver. Tevens beschikt de camping over diverse speelfaciliteiten en is de kans klein dat kinderen zich vervelen tijdens de vakantie. Heeft u toch zin om een dagje er op uit te trekken met de kinderen, dan hebben we een aantal tips voor u.

Klimpark Outdoor Grolloo

In het klimbos kunnen de kinderen klimmen en klauteren, maar ook complete parkoersen afleggen op hoogte. Met de vele hindernissen en een kabelbaan van maar liefst 725 meter lang is dit een ware uitdaging voor de kinderen. Niet alleen kinderen kunnen veel plezier beleven, ook voor de ouders is er een zeer uitdagend parkoers met een gegarandeerde adrenalinekick!

Bezoek de website

Kabouterland in Exloo

In het dorpje Exloo ligt een waar Kabouterland. Hier beleven kinderen een dag met kabouters, trollen en dieren. Ze maken een spannende tocht door de trollengrot, lopen via een wandelpad langs bijzondere dieren naar een raadselachtige kasteelruïne. Terwijl de ouders even bijkomen op het terras met een kopje koffie, duiken de kinderen nog even de speeltuin in. Nog één keer dan…

Bezoek de website

Boomkroonpad in Borger

Het boomkroonpad is een pad voor stoere jongens en meiden die wel van een beetje avontuur houden. Op 20 meter hoogte komen ze oog in oog te staan met de vogels die vrolijk tjilpen in de toppen van de bomen, waar eekhoorns van boom naar boom springen en waar de omgeving te bewonderen is van grote hoogte. Om vervolgens via de worteltunnel te gaan spelen in de speelweide, broodjes te bakken bij een kampvuur en een hut te bouwen in het bos. Een avontuurlijke dag met veel speelplezier!

Bezoek de website

Veenmuseum in Barger-Compascuum

Ga op zoek naar goud in het Veenmuseum in Barger-Compascuum, om vervolgens een rit te maken met de trein of te varen met de boot, te reizen door de nostalgische dorpen en onderweg de bakker, kruidenier en turfsteker aan het werk te zien. Het kan allemaal in het veenmuseum in Barger-Compascuum.

Bezoek de website

Reserveer uw vakantie

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,0
9,0
9,2
8,8
9,1

9,2

135
beoordelingen