Avontuurlijk geocachen in Drenthe op camping ‘t Vlintenholt

De mooiste geocaches vindt u in Drenthe en uw beste uitvalsbasis is camping ’t Vlintenholt. Met behulp van een GPS apparaat of uw smartphone gaat u op zoek naar zogenoemde caches (verborgen ‘schatten’) variërend van enkele millimeters groot tot flinke kisten. In de caches vindt u een logboekje waarop u kunt aangeven dat u de cache gevonden heeft, samen met diverse (ruil)items. Een avontuurlijk en uitdagende activiteit voor jong én oud.

Of u nu een beginner bent of al meer ervaring heeft met geocachen, in de directe omgeving is er voor elke geocacher een ruim aanbod. Of u nu graag uitdagende multicaches loopt, houdt van creatieve traditionals zoeken of het liefst uw hoofd breekt over één van de vele mysterycaches in de omgeving, met geocachen in Drenthe hoeft u zich geen moment te vervelen. Nog niet bekend met geocachen?

Op de camping ligt ook een cache dus u kunt direct uw zoektocht starten. Naast de cache op de camping zijn er op loopafstand van de camping diverse caches te vinden die erg geschikt zijn om mee te beginnen.

Geocaching in Drenthe: midden in de natuur!

Geocachen in Drenthe is niet alleen actief en avontuurlijk, maar u geniet ook nog van de prachtige omgeving. De natuurschoon begint al op camping ’t Vlintenholt zelf, aangezien deze zich op een terrein van Staatsbosbeheer bevindt. De grote hoeveelheid wandel- en fietspaden brengen u naar de mooiste Drentse natuur, waar geocachen op z’n mooist is.

Kamperen en geocachen in Drenthe

Combineer kamperen met geocachen in Drenthe, heerlijk voor zowel jong als oud! Camping ’t Vlintenholt beschikt over ruime, beschutte plaatsen midden in het groen en met veel privacy. Op de plaats is ruimte voor uw cachemobiel.
Even een dagje niet geocachen? Regelmatig worden er leuke activiteiten voor zowel kinderen als de hele familie georganiseerd, is er een zwembad in de buurt en kunt u bijvoorbeeld een dagje uit naar Dierenpark Emmen.

Reserveer uw vakantie

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum