Ontdek de prachtige natuur in Drenthe

Camping ’t Vlintenholt ligt midden op de Hondsrug, een prachtige omgeving waar u mooie wandelingen en fietstochten kunt maken. De Hondsrug staat bekend om de afwisselende natuur, bossen, zandverstuivingen, vennetjes en heidelandschappen. Oftewel een mooie omgeving om te ontdekken tijdens uw vakantie in Drenthe!

Hunebedcentrum in Borger

Niet alleen kunt u de mooiste wandelingen of fietstochten maken, er is zoveel meer te beleven. Breng een bezoek aan het grote hunebedcentrum in Borger. Hier kunt u alles te weten komen over de historie van de hunebedden en uren dwalen door het museum en de keientuin. Voor kinderen is er enorm veel te beleven in het Hunebedcentrum in Borger, er is zelfs een Hondsrugacademie voor de kinderen.

Bezoek de website

Boomkroompad in Borger

Altijd al gedroomd van een wandeling door de toppen van de bomen? In Borger is het mogelijk! In Buitencentrum Het Boomkroonpad kunt u op 20 meter hoogte een wandeling maken door het bos, met een prachtig uitzicht over Drenthe. Voor kinderen is er enorm veel te beleven, ze kunnen niet alleen de wandeling maken, maar ook in de speelweide uren spelen of een tocht maken door de worteltunnel.

Bezoek de website

Schaapskudde Exloo

Dagelijks trekt de schaapsherder er op uit met zijn schaapskudde vanuit de schaapkooi in Exloo. Hier kunt u niet alleen de schaapherder zien vertrekken en aankomen, maar ook kunt u in het informatiecentrum terecht voor informatie over de omgeving. Ook vinden er regelmatig demonstraties schapen drijven en schapenfeesten plaats en kunt u hier een schaap adopteren.

Bezoek de website

Eko-Tours

Rij zelf in een 100% elektrische terreinwagen en ervaar samen als gezin een unieke excursie door ons mooie Drentse landschap, een bijzondere belevenis voor jong en oud! Ga met de gids van Eko-Tours mee op ontdekkingsreis en bezoek op de excursie de vele bezienswaardigheden én beleef de prachtige natuur en mooiste plekjes van de Hondsrug - een uniek Unesco Geopark in Drenthe. Gasten van Camping 't Vlintenholt profiteren van korting op een excursie vanaf Exloo.

Bezoek de website

Reserveer uw vakantie

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum