Paardrijden en huifkartochten door de bossen van Drenthe

paarden1Maak van uw vakantie op ‘t Vlintenholt een paardenvakantie en reserveer een van de arrangementen waarbij u te paard of in een huifkar de omgeving kunt ontdekken. De paardenritten en huifkartochten beginnen vanaf de camping en leiden door de prachtige bossen.

Pony spel arrangement met Western thema.

Dit arrangement is een geweldige ervaring waarbij u alles komt te weten over paarden en het cowboyleven. We maken een wandeling door het bos met westernpony Musty. Cowgirl Marieke zal in cowboytaal alles vertellen over het leven als cowboy. Onderweg worden diverse spelletjes gespeeld en na afloop krijg iedereen een echt cowbowdiploma mee.
Kosten € 9,50 inclusief ponyrit en diploma.

Huifkar Experience

Neem plaats in de huifkar en maak een mooie huifkartocht door Drenthe! Terwijl het paard lekker voortstapt, vertellen wij u leuke wetenswaardigheden over dit gebied. Zo komt u op een unieke manier van alles te weten over de geschiedenis en natuur van Drenthe. Deze tocht voert u over de mooiste paden van het bos, langs hei en open veld. Onderweg kunt u genieten van een typisch streekproduct die de experience helemaal compleet maken.
Kosten: volwassenen € 11,50 en kinderen € 9,50. Duur ongeveer 1 uur.

Natuurbelevingsrit op een pony

Maak een mooie rit op de rug van een pony, een unieke en zeer avontuurlijke belevingsrit! Al slingerend over de bospaadjes laten we de mooiste plekken zien in het bos. Tijdens deze belevingsrit rijdt u op een pony terwijl de begeleidster naast u loopt. Het is niet de bedoeling dat u zelfstandig gaat pony- of paardrijden, maar er loopt altijd iemand naast. Dat maakt dat ook onervaren paardrijders en (kleine) kinderen veilig kunnen genieten van de omgeving.
Kosten vanaf € 17,50. Vraag op de receptie naar de ponyregels.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een arrangement reserveren? Neem dan contact met ons op.

Reserveer uw vakantie

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum

button

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,0
9,1
9,0
8,9
9,0

9,1

112
beoordelingen