Faciliteiten op Camping 't Vlintenholt

camping vlintenholt drenthe sanitair04

Camping 't Vlintenholt is een gezellige, natuurrijke camping. Bij ons vindt u dan ook geen overvolle speeltuinen en opeengepakte kampeervelden. Wij bieden u graag een fijne kampeerbelevenis met kleinschalige voorzieningen en oog voor detail en comfort. Maar bovenal hopen wij u een geweldige vakantieherinnering te bezorgen waar u over een paar jaar nog steeds over praat!

Sanitaire voorzieningen op de camping

Gezellige camping met sanitairgebouwen in DrentheOp de camping treft u 2 grote sanitairgebouwen, zodat u nooit ver hoeft te lopen. Beide sanitairgebouwen worden verwarmd en zijn voorzien van de diverse faciliteiten: douches, toiletten en kindersanitair. Aanwezig zijn een babybadje een aankleedkussen. Voor de peuters en kleuters hebben we een wastafel op hoogte. Deze ruimte is gezellig ingericht met o.a. bad-eendjes.

Ook treft u er een stortplaats voor uw chemisch toilet.

Gratis wifi

Op Camping 't Vlintenholt in Drenthe kunt u gratis gebruik maken van wifi. In de gezellige receptie op de camping heeft u binnen de kortste keren een berichtje of leuke vakantiefoto naar het thuisfront verstuurd. Doordat er enkel wifi aanwezig is in de receptie op onze familiecamping, heeft u tijdens de vakantie toch alle tijd voor elkaar en kunt u optimaal genieten van de rust en de natuur. Op de receptie kunt u gratis een kopje koffie of thee pakken. Als u informatie wilt over de omgeving of eropuit-tips, dan bent u natuurlijk van harte welkom op de receptie. Wij helpen u graag op pad!

Kinderen genieten op Camping 't Vlintenholt

familiecamping drentheCamping 't Vlintenholt is een perfecte vakantiebestemming als u op pad bent met avontuurlijke kinderen. Zij kunnen namelijk heerlijk spelen in de bossen op de camping! Het bouwen van boomhutten, op zoek gaan naar bijzondere dieren en planten en verstoppertje spelen tussen de dichte struiken zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Regelmatig worden de leukste activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan, knutselen, diertjes zoeken, je eigen pannenkoek bakken of kom gezellig een spelletje spelen. Deelname is gratis!

Bij de receptie kunt u voor de kinderen een trap- brandweerauto of trap-quad huren.

Begin de dag goed met een vers afgebakken broodje

Heerlijk uw dag beginnen met een kopje koffie en een vers afgebakken broodje: dat is het ultieme vakantiegevoel! Bij Bakker Joost in het dorp kunt u aanschuiven voor een heerlijk vers ontbijt. 

Fietsverhuur

De natuurrijke omgeving van Camping 't Vlintenholt kent talloze prachtige fietsroutes. U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen, u huurt namelijk eenvoudig een fiets via Fietspunt Exloo.

Wilt u zeker weten dat er een fiets beschikbaar is, reserveer dan voor aankomst uw fietsen.  

Receptie

Heeft u een vraag of wilt u een leuk tip voor een uitstapje tijdens uw verblijf bij ons? Loop dan even binnen op de receptie. Wij helpen u graag verder. Bij de receptie kunt u ook heerlijk ijs en snoep kopen. En wat te denken van de eerlijk Drents producten. Overheerlijke streekproducten om van te genieten. Deze zijn tevens erg leuk als herinnering aan Drenthe, of maak iemand blij met een verrasende attentie.

Openingstijden receptie

  • 10.00 - 12.00 uur
  • 14.00 - 16.30 uur
  • 18.00 - 18.15 uur (zondag gesloten)

 

plattegrond

Reserveer uw vakantie

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum