Kamperen met een hond in Drenthe op Camping ’t Vlintenholt

kamperen met hondWilt u kamperen met uw hond? Kom dan naar Camping ’t Vlintenholt in Drenthe! Onze boscamping is gelegen op het natuurterrein van Staatsbosbeheer, een prachtig bos in Drenthe. U kampeert dan ook midden in de natuur op onze boscamping en uw hond kan heerlijk rennen en ravotten in de bossen. Er gaat niets boven kamperen met uw hond op onze boscamping in Drenthe!

Op vakantie met een hond? Kom kamperen op Camping ’t Vlintenholt!

Wanneer u wilt komen kamperen met uw hond op onze camping, kunt u een kampeerplaats uitzoeken op het rechterdeel van de camping; plaats 1 t/m 52. De ruime kampeerplaatsen worden omgeven door mooie bomen en bijzondere begroeiing. Dit zorgt er meteen voor dat u en uw hond op elke kampeerplaats kunnen genieten van veel privacy. U heeft de keuze uit een gezellige plaats in de zon, maar het is ook mogelijk aan de schaduwkant van een kampeerveld.

Op het linkerdeel van de camping zijn honden niet welkom. Zo kunnen ook gasten die minder van honden houden een fijne vakantie beleven. Op de camping vragen we uw hond altijd aan de lijn te houden, in het bos echter is voldoende ruimte voor de honden om te spelen en rennen.

Bekijk onze plattegrond en kies uw favoriete kampeerplaats uit.

Honden losloopgebied in Boswachterij Odoorn

vakantie met hondIn de bossen van Odoorn zijn diverse losloopgebieden waar uw hond los mag lopen. Eén van deze losloopgebieden grenst aan Camping ’t Vlintenholt. In het bos staan borden waarop staat aangegeven of het een losloopgebied is of dat uw hond aangelijnd moet worden. Bekijk hier de kaart van Boswachterij Odoorn om alvast te ontdekken waar uw hond mag loslopen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te komen kamperen met uw hond, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum