Familiecamping met recreatie in Drenthe

familiecamping met recreatie in DrentheIn het voor- en naseizoen biedt Camping 't Vlintenholt u rust en ontspanning, maar in het hoofdseizoen zijn wij ook uitermate geschikt voor families! Kinderen beleven een ongelooflijk leuke en avontuurlijke vakantie op onze groenrijke camping in Drenthe.

Hier vindt u geen standaard speeltoestellen of zwemplasjes, maar grote bossen waar boomhutten kunnen worden gebouwd en waar verstoppertje spelen pas echt heel stoer is. Uiteraard is er ook een geweldig recreatieteam die ervoor zorgt dat uw familievakantie gegarandeerd een succes wordt!

Camping met recreatie in het bos

camping met recreatie in het bos

Er worden door het recreatieteam regelmatig leuke activiteiten georganiseerd in het bos. Een spannende speurtocht en wandelen met de nachtwaker zijn slechts enkele uitstapjes waar uw kind aan deel kan nemen.

Familiecamping in Drenthe: boek nu snel!

Wij ontvangen u graag met open armen op onze familiecamping. Vooral als u graag samen met uw gezin in de natuur verblijft, niets heeft met overbodige luxe en wilt genieten van een groenrijke omgeving, bent u bij ons aan het goede adres. Boek nu snel en geniet met uw partner en kinderen van een welverdiende vakantie op onze mooie familiecamping in Drenthe!

Reserveer uw vakantie

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum