Camping met wifi in Drenthe

Camping met wifiOp zoek naar een camping met wifi in Drenthe? Alle campinggasten op Camping ’t Vlintenholt mogen gebruik maken van het gratis wifinetwerk bij de receptie. Zo bent u tijdens uw kampeervakantie toch bereikbaar op de momenten waarop u dat wilt en bent u verder ook echt samen met uw gezelschap.

Op onze camping beschikt u over uitstekende faciliteiten. Daarnaast kampeert u op prachtige kampeerplaatsen, verscholen in de bijzondere natuur van Drenthe. Een unieke omgeving vol speelgelegenheden en mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Toch tijd voor elkaar op onze camping met gratis wifi

Camping wifiOnze familiecamping in Drenthe heeft gratis wifi, maar toch heeft u alle tijd voor elkaar tijdens uw vakantie. Doordat er enkel wifi beschikbaar is bij de receptie, bent u de rest van uw vakantie ook echt samen. Even een berichtje of leuk vakantiekiekje naar het thuisfront sturen en dan weer met zijn allen genieten van een geweldige vakantie in de schitterende omgeving van Drenthe.

Unieke omgeving van Drenthe

natuurDe unieke omgeving rondom onze camping met wifi in Drenthe biedt voor jong en oud ongekende mogelijkheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan kunt u deze altijd even rustig doornemen op het wifinetwerk van onze camping. Wij bieden namelijk diverse eropuit-tips. Op Natuur- en familiecamping ’t Vlintenholt beleeft jong en oud een topverblijf in combinatie met de aanwezigheid van wifi zonder dat het elkaar in de weg staat!

Reserveer uw vakantie

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum