Camping met zwembad in Drenthe

camping met zwembadNabij Camping ’t Vlintenholt is zwembad Leewal gelegen, omringd door prachtig heideveld in de bosrijke omgeving van Drenthe. Openluchtzwembad Leewal beschikt over een recreatiezwembad, wedstrijdzwembad en kinderbad. Het zwembad heeft veel recreatieve voorzieningen waaronder twee fantastische waterglijbanen, een kindvriendelijke grote speelweide voor uren speelplezier en een restaurant met gezellig buitenterras. Het zwembad verhuurt daarnaast comfortabele ligstoelen. Uiteraard zijn er ook persoons- en gezinsabonnementen verkrijgbaar voor langere verblijven op de camping met zwembad in Drenthe.

In de warme zomermaanden is niets lekkerder dan zwemmen in zwembad Leewal nabij Camping ’t Vlintenholt. Met de fiets of auto bent u binnen een paar minuten bij het openluchtzwembad. Onderweg van de camping naar het zwembad komt u langs het prachtige Heideveld Exloo en ontdekt u de meest adembenemende plekjes van Drenthe.

Camping met zwembad in het bos in Drenthe

Bij Camping ’t Vlintenholt kampeert u middenin de prachtige natuur. De gezellige en ruime kampeerplaatsen op onze gemoedelijke kampeervelden zorgen voor veel privacy tijdens uw vakantie in Drenthe. De camping beschikt over geweldige voorzieningen, waaronder goed en schoon sanitair. Op slechts een paar minuten fietsen van onze camping springt u zo het heerlijke water in. Op de camping worden ook diverse leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd, zoals leuke knutsel- en spelletjesmiddagen.

Reserveer uw kampeerplaats

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum