Vergaderen in Drenthe? Kom vergaderen in het groen op ’t Vlintenholt

vergaderlocatie drentheWanneer u in alle rust wilt vergaderen in het groen is ’t Vlintenholt precies wat u zoekt. Groepsaccommodatie ’t Vlintenholt is gelegen in de bossen van Staatsbosbeheer in Odoorn. De perfecte locatie om ongestoord te vergaderen of werken aan teambuilding. De unieke en bijzondere vergaderlocatie in Drenthe is gebouwd volledig in Canadese stijl en van werkelijk alle gemakken voorzien.

Inspiratie op locatie? Vergaderlocatie ’t Vlintenholt

Wilt u inspiratie op een bijzondere locatie opdoen? Kom dan naar de vergaderlocatie van ’t Vlintenholt. Overdag kunt u in alle rust vergaderen, een cursus of workshop volgen of werken aan teambuilding. Op de vergaderlocatie zijn alle faciliteiten aanwezig voor een geslaagde meeting. Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat alles wordt geregeld en het u aan niets ontbreekt. 

Groepsuitje in Drenthe

groepsuitje drentheDe unieke locatie in het bos leent zich uitstekend voor een aangename onderbreking van een vergadering. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling met collega’s, volg een hardloopclinic of ga lasergamen of mountainbiken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij helpen u graag bij het organiseren van een geslaagde dag.

Vergaderen en overnachten in Drenthe

Na een vergadering of bedrijfsuitje naar huis rijden is niet nodig. De groepsaccommodatie is voorzien van diverse appartementen en kamers waar u kunt overnachten. U kunt er voor kiezen om zelf te koken in de accommodatie, maar uiteraard kunnen wij ook voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner zorgen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten wat een verblijf kost bij Groepsaccommodatie Vlintenholt? Neem dan even contact met ons of bel ons direct: 06 - 100 44 929. Wij infomeren u graag over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende prijsopgave voor u.

Vraag vrijblijvende offerte aan Bekijk onze brochure en prijslijst

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum

button