Kamperen in Drenthe

natuurkamperen in drentheKamperen in Drenthe? Daarvoor bent u op Camping 't Vlintenholt in Drenthe aan het goede adres. Op onze camping kampeert u op prachtige kampeerplaatsen, verscholen in het groen van de Drentse bossen. De ligging van Camping 't Vlintenholt is schitterend en de faciliteiten waar u als campinggast gebruik van mag maken tijdens het kamperen in Drenthe zijn uitstekend.

De omgeving biedt veel leuke speelfaciliteiten voor kinderen. De natuur maakt daarnaast onder andere wandelen, fietsen en geocachen mogelijk, maar ook zorgt de natuur voor de nodige rust en ontspanning. Zo kunt u er het hele jaar weer tegenaan. Kortom, kamperen in Drenthe doet u op Camping 't Vlintenholt in Odoorn

Natuurrijke kampeerplaats in Drenthe

kamperen in de natuur in drentheOp Camping 't Vlintenholt beschikt u over uw eigen natuurrijke kamperplaats in Drenthe. De ruime kampeerplaatsen op onze camping zijn verdeeld over diverse knusse kampeervelden. Doordat zij verscholen liggen tussen grote bomen en prachtige beplanting heeft u meer dan genoeg privacy tijdens het kamperen in Drenthe. U kunt zelf kiezen waar u uw caravan wilt plaatsen. Zo bieden wij u bijvoorbeeld prachtige plekken in de zon, maar het is ook mogelijk om juist de kant van de schaduw te kiezen. Op deze manier kampeert u echt op een plaats die bij uw wensen aansluit.

Natuurlijk mag uw hond mee op vakantie. Op de plaatsen 1 tot en met 52 (zie plattegrond) op onze camping bent u van harte welkom met uw hond.

Wel het kampeergevoel, maar toch meer luxe en comfort? Op onze natuurcamping in Drenthe kunt u ook een sfeervolle boomhut of boshut huren. Voor groepen is onze groepsaccommodatie een absolute uitkomst!

Autovrije camping

Om optimaal te genieten van uw vakantie is onze camping autovrij. Uw kinderen kunnen dan ook heerlijk overal speen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over rondrijden de auto's Zodra de tent of caravan staat, de auto parkeren op de ruime parkeerplaats. Dit is gratis. Met een wandelpad bent u zo weer op de camping. Mocht u een keer veel boodschappen hebben, dan kunt u gebruik maken van onze bolderwagens. Op de aankomst- en vertrekdag kunt u de plaats bereiken met de auto. In de tussengelegen periode kunt u deze op de parkeerplaats plaatsen.

Wandel- en fietstochten in bosrijk Drenthe

kamperen in de bossen van drentheVoor de mooiste wandel- en fietstochten in bosrijk Drenthe, daar leent de omgeving van Camping 't Vlintenholt zich zonder enige twijfel uitstekend voor. Doordat u bij ons kampeert op grond van Staatsbosbeheer, hoeft u niet eens de camping af om te genieten van bosrijk Drenthe. Toch raden wij u aan om er al wandelend of fietsend eens op uit te gaan in Drenthe. Rondom de camping vindt u namelijk de mooiste routes die u de meest bijzondere plekjes van de provincie laten zien gedurende uw kampeervakantie.

Kamperen in Drenthe voor rustzoekers en avontuurlijke families

Rustig kamperen in drentheKamperen op onze camping in Drenthe is voor zowel rustzoekers als avontuurlijke families een geweldige locatie om de vakantie door te brengen. De mensen die van stilte en ontspanning houden kunnen bij ons in het voor- en naseizoen ontspannen kamperen in Drenthe in hun caravan of camper. Voor families is het hoogseizoen de perfecte periode. Er worden door het recreatieteam dan ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan een spooktocht, spelletjes of verhalen vertellen voor de allerkleinsten.

Reserveer uw kampeerplaats

* Zelfstanding kamperende jongeren onder de 21 jaar worden niet toegelaten op Camping vlintenholt.
* Jongeren in groepsverband, ongeacht welke leeftijd, kunnen worden geweigerd.

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum

button

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,0
9,1
9,0
8,9
9,0

9,1

112
beoordelingen