Bijzonder overnachten in Drenthe? Huur een boomhut op Camping 't Vlintenholt

Boomhut huren DrentheWilt u echt bijzonder overnachten? Huur dan de boomhut van Camping ’t Vlintenholt in Odoorn. De boomhut is gelegen midden in het bos en biedt u een unieke en bijzondere overnachting in Drenthe. Slapen tussen de takken van de bomen, wakker worden en oog in oog staan met een eekhoorntje en vogels van dichtbij bekijken, Camping ’t Vlintenholt maakt het mogelijk! U overnacht al in een boomhut voor € 50,- voor 2 personen.

Goede faciliteiten in een bijzondere boomhut

Bijzonder overnachten DrentheMiddels een stevige trap bereikt u de boomhut op enkele meters hoogte. Voor de ingang staan 2 fauteuils waar u kunt genieten van het uitzicht of de ondergaande zon. De boomhut is praktisch ingericht met een slaapbank en een kitchenette.
Onder de boomhut is een kleine veranda gelegen waar u plaats kunt nemen op de tuinmeubelen. De ideale plek om even te ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje. 't Vlintenholt beschikt over uitstekende faciliteiten.

Gelegen midden in de bossen van Drenthe

Boomhut huren DrentheCamping ’t Vlintenholt is gelegen op het natuurterrein van Staatsbosbeheer. Een prachtig natuurgebied midden in Drenthe. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor een mooie wandeling of fietstocht, maar ook wanneer u even een dagje eropuit wilt kunt u alle kanten op. Bekijk onze tips op de website.

Tarieven verhuur Boomhut

 Tarief
Boomhut, 2 personen incl elektra* € 50,00 p.n.

*exclusief toeristenbelasting á € 1,15 p.p.p.n. en schoonmaakkosten van € 15

Optionele kosten

 Tarief
Bezoekers € 1,00 p.p.
Wasmachine incl. waspoeder € 2,00
Droger € 2,00
Centrifuge € 0,50

Boomhut arrangementen

  Datum/periodePrijs
Canada Day arrangement*   1/7 -3/7 € 95,00
Fietsarrangement**   midweek € 180,00

Alle arrangementen zijn exclusief toeristenbelasting á € 1,15 p.p.p.n.

De Boomhut biedt ruimte voor 2 personen

* inclusief vers broodje van de bakker naar keuze

** Het fietsarrangement is het gehele jaar door te boeken( m.u.v. feestdagen en andere aanbiedingen)  en is inclusief een gratis fietsknooppunten-kaart en 1x een homemade pizza.

 

Reserveer onze boomhut

Fotoalbum

button

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
8,9
9,0
9,0
7,8
8,6
9,1

9,0

86
beoordelingen