Tipi-tent van Geardropper

Beleef de essentie van het buitenleven... Een heerlijke natuurervaring, weg van de massa. Zorgeloos en avontuurlijk, vertrouwd en betaalbaar. Geardropper biedt een unieke combinatie van een onbezorgd gevoel, genieten in de natuur en het echte kamperen. Voor zowel gezinnen als avonturiers!

De tipi tent

Je verblijft in een sfeervolle en comfortabele tipi tenten met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Met dit arrangement kun je zorgeloos op vakantie in eigen land met alleen je kleding en een handdoek. Zo bevatten alle tenten een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koel-vriesbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Alle tenten staan op ruime plekken met een goede balans tussen schaduw en zon. Ervaar het échte kampeergevoel in deze knusse en comfortabele accommodatie, instap klaar!

Over Geadropper

Wij houden van kamperen zoals kamperen bedoeld is; samen buiten zijn, de omgeving verkennen en sfeervol overnachten. Voor al onze vakanties geldt dat slaap- en leefcomfort voorop staat. Of je nu op rondreis gaat met onze uitrusting of verblijft in glamping accommodaties, wij garanderen dat je het echte kampeergevoel ervaart en tegelijk geniet van een heerlijke nachtrust.

Wij geloven in zorgeloze kampeer-reizen met onbegrensde vrijheid. We zijn ervan overtuigd dat mensen geestelijk fit blijven door zich op te laden in een natuurlijke omgeving waarin ze vrij zijn, veiligheid ervaren en omringd worden door oprechte gastvrijheid. We doorbreken de gedachte dat luxe, consumptie en bezit bijdragen aan de authenticiteit van ervaringen. Bij alles wat we doen concentreren we ons op betrouwbare back-to-basic oplossingen voor zowel ervaren als onervaren kampeerders die op zoek zijn naar een unieke ‘Life In The Open’ ervaring!

Inventaris:

  • Sfeervolle tipi tent met 2 slaapkamers voor max 5 personen.
  • Complete inventaris waaronder; bedden, stoelen, tafel, kookuitrusting, elektrische koelbox, elektriciteit, verlichting en koffie- percolator.
  • Verblijf op de camping voor alle personen binnen de reservering
  • Kaart met highlights en leuke uitstapjes in de omgeving
  • Schadeverzekering voor de gear (max €75,- eigen risico)
  • Reserveringskosten, toeristenbelasting en overige toeslagen. Ook hoef je geen borg te betalen!
  • Een Decathlon Gift Card t.w.v. €10,- die je kunt gebruik in de winkel of op decathlon.nl

Algemeen:

Huisdieren toegestaan Nee
Rookvrij Ja
Rolstoeltoegankelijk Ja
Aankomsttijd vanaf 15:00 uur
Vertrektijd voor 11:00 uur

 

Optioneel:

  • Beddengoed
  • Campingbed
  • Kinderstoel

Zelf meenemen:

Lakens, dekens, kussen

*Wanneer niet bijgeboekt.

Reserveer de Tipi-tent

* Zelfstanding kamperende jongeren onder de 21 jaar worden niet toegelaten op Camping vlintenholt.
* Jongeren in groepsverband, ongeacht welke leeftijd, kunnen worden geweigerd.

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum