Origineel overnachten in een Vlintkeet op Camping ’t Vlintenholt

21Camping ’t Vlintenholt heeft een nieuwe accommodatie waar u kunt verblijven en overnachten: de Vlintkeet. De Vlintkeet is een bijzondere accommodatie gelegen op een zeer ruime plek aan de rand van het bos. De bijzondere accommodatie is de perfecte plek voor een vakantie in bos. Maak een mooie wandeling of fietstocht naar het theehuis of de uitkijktoren bijvoorbeeld. Puur genieten op een unieke locatie!

Volledig ingerichte Vlintkeet huren

vlintkeetDe Vlintkeet is voorzien van een sfeervolle basisinrichting. De comfortabele slaapbank is een heerlijke plek om te ontspannen. ’s Avonds kunt u de slaapbank binnen een handomdraai omtoveren tot een tweepersoonsbed. Er zijn kussens en 2 eenpersoonsdekbedden aanwezig, wel dient u zelf een tweepersoonshoeslaken en kussen- en dekbedhoezen mee te nemen.

In de knusse eethoek kunt u een heerlijke maaltijd nuttigen, drankje drinken of gezelschapsspel spelen. Terwijl buiten onder het afdak een maaltijd wordt bereid in de buitenkeuken, kunt u binnen vast de tafel dekken. Met mooi weer is de picknickbank uiteraard de uitgelezen plek om heerlijk te genieten van een hapje en een drankje. De keuken is voorzien van de benodigde keukengerei.

Wilt u de dag goed beginnen, bestel dan broodjes bij ons op de receptie. Wij zorgen graag voor een smakelijk begin van de dag!

De Vlintkeet beschikt niet over eigen sanitair, maar u kunt gebruik maken van het nabij gelegen sanitair gebouw op de camping.

U kunt de Vlintkeet al huren vanaf € 50,- voor 2 personen.

Gelegen midden in de bossen van Drenthe

Camping ’t Vlintenholt is gelegen op het natuurterrein van Staatsbosbeheer. Een prachtig natuurgebied midden in Drenthe. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor een mooie wandeling of fietstocht, maar ook wanneer u even een dagje eropuit wilt kunt u alle kanten op. Bekijk ook onze tips op de website.

Tarieven verhuur vlintkeet

 Tarief
Vlintkeet, 2 personen* € 70,00 p.n.

*inclusief toeristenbelasting en schoonmaakkosten. Exclusief Linnengoed.

Optionele kosten

 Tarief
Bezoeker gedurende de dag € 2,50
Wasmachine € 2,00
Wasmachine incl. waspoeder € 4,00
Droger € 2,00
Centrifuge € 0,50
Picknicktafel huren € 17,50 per week

Reserveer onze vlintkeet

* Zelfstanding kamperende jongeren onder de 21 jaar worden niet toegelaten op Camping vlintenholt.
* Jongeren in groepsverband, ongeacht welke leeftijd, kunnen worden geweigerd.

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 
Fotoalbum

button

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,0
9,0
9,0
8,8
9,0

9,1

112
beoordelingen