Kamperen met Hemelvaart en Pinksteren

camping vlintenholt drenthe kamperen19Kamperen met Hemelvaart en Pinksteren, dat kan met één van de voordelige arrangementen van Camping ’t Vlintenholt. Op onze natuurcamping kampeert u daadwerkelijk midden in de groene bossen van Drenthe. Ten tijde van uw verblijf beschikt u ook nog eens over uitstekende faciliteiten.

De omgeving is verrassend en biedt voor ieder wat wils. Dauwtrappen op Hemelvaartsdag behoort natuurlijk ook tot de vele mogelijkheden. Kampeerarrangementen Pinksteren en Hemelvaart

camping vlintenholt drenthe kamperen23Camping ’t Vlintenholt biedt een kampeerarrangement tijdens Pinksteren en arrangementen met Pinksteren én Hemelvaart. Bij de twee arrangementen gedurende het pinksterweekend en Hemelvaartsdag kunt u kiezen voor een aaneengesloten verblijf of een verblijf waarbij u tussentijds naar huis gaat.

Hemelvaart (laat vertrek)

 

Pinksteren (laat vertrek)

 

Hemelvaart & Pinksteren bewoond

 

Hemelvaart & Pinksteren onbewoond

 

Bovenstaande arrangementen en tarieven zijn op basis van 1 kampeermiddel, 2 personen, toeristenbelasting en elektra.

Kamperen tijdens Hemelvaartsweekend en pinksterweekend met uitstekende faciliteiten

Komt kamperen tijdens Hemelvaartsdag en het pinksterweekend en ontdek onze uitstekende faciliteiten. Zo beschikt de camping over een goed onderhouden sanitairgebouw en is er wifi aanwezig in de receptie.

Op het gebied van vertier is er veel mogelijk. De omliggende natuur biedt uitkomst voor jong en oud. Daarnaast bevindt zich een openluchtzwembad op loopafstand. Kinderen kunnen overdag lekker rennen, spelen en ravotten. In de avond kunt u met z’n allen bijvoorbeeld genieten van marshmallows roosteren bij het kampvuur. Aan gezelligheid geen gebrek!

Dauwtrappen en wandelen in Drenthe

De natuurlijke omgeving van onze camping is erg veelzijdig. Kampeert u met Hemelvaart op onze camping, dan kunt u ervoor kiezen ’s morgens vroeg uit de veren te gaan om te dauwtrappen. Natuurlijk met lekkere verse broodjes van Camping ’t Vlintenholt op zak. Hoe leuk is dat?

Verder kunt u in de omgeving prachtige wandel- en fietstochten maken, leuke familie- en groepsactiviteiten ondernemen of een gezellig familiepark in de omgeving bezoeken. Hoe u uw kampeervakantie tijdens Wildlands ook invult, genieten zult u zeker!

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum