Gezellig een weekje kamperen in mei in Drenthe

Kom gezellig een weekje kamperen in mei in Drenthe en beleef een fantastische vakantie met het hele gezelschap. Bij ons kampeert u letterlijk midden in de natuur, waar ook de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Naast de uitstekende faciliteiten op onze camping biedt de omgeving voor jong en oud fantastische mogelijkheden voor de leukste dagjes uit. Een week voordelig kamperen in Drenthe kan al in mei vanaf slechts €95,- per week inclusief 2 personen.

Fantastische faciliteiten tijdens uw verblijf in mei

Tijdens uw verblijf in mei geniet u van fantastische faciliteiten. Naast uitstekende sanitaire voorzieningen is er wifi aanwezig voor de liefhebbers. Warm weer in mei? Plons dan lekker in het koele water bij openluchtzwembad Lheewal, op steenworp afstand van onze gezellige boscamping in Drenthe.

Ook kunnen de kinderen zich geweldig vermaken in de omringende bossen. Maak met zijn allen een kampvuur en rooster ’s avonds lekker marshmallows of ontdek onze homemade pizza’s. En lekker dat ze zijn!

Eropuit in Drenthe

Ga eropuit in Drenthe en beleef een weekje vakantie in mei vol gezellige activiteiten. Maak leuke wandelingen door de mooie natuur of ga zelfs geocachen. Ook kunt u kiezen voor de leukste groepsactiviteiten, zoals paintballen, highland games of een lekker outdoor barbecue.

Speciaal voor kinderen zijn, naast de fantastische speelfaciliteiten op onze camping, Kabouterland Exloo, Klimpark Outdoor Grolloo en Wildlands Adventure Zoo Emmen echte aanraders. Wie als eerste de apen spot!

Bekijk ook onze andere arrangementen!

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum

button

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
8,9
9,0
9,0
7,8
8,6
9,1

9,0

86
beoordelingen