Profiteer van extra korting in het naseizoen en kom kamperen in Drenthe op Camping ’t Vlintenholt

Extra voordelig kamperen in het naseizoen? Dat kan op Camping ’t Vlintenholt! Het hoogseizoen mag dan wel voorbij zijn, het is nog steeds ideaal kampeerweer in Drenthe. Een mooie tijd om de omgeving te voet of op de fiets te ontdekken. Aangezien Camping ‘t Vlintenholt zich bevindt op het terrein van Staatsbosbeheer, kan uw wandeling of fietstocht door de natuur direct beginnen.

Extra lang kamperen midden in de natuur

Op Camping ‘t Vlintenholt kunt u niet alleen van de omgeving genieten, ook op de camping treft u alle wenselijke faciliteiten. De kampeerplaatsen zijn verdeeld over diverse knusse kampeervelden. Doordat zij verscholen liggen tussen de bomen en begroeiing, heeft u meer dan genoeg privacy. U kunt zelf kiezen waar u uw tent of caravan op wilt plaatsen. Zo bieden wij u bijvoorbeeld kampeerplekken in de zon, maar het is ook mogelijk om juist de kant van de schaduw te kiezen. Op deze manier kampeert u echt op een plaats die bij uw wensen aansluit.

De (klein)kinderen vermaken zich uitstekend op Camping ‘t Vlintenholt . Ze kunnen heerlijk spelen en ravotten in de bossen, boomhutten bouwen of verstoppertje spelen in de struiken. Maar ook is er een grote speeltuin waar ze veel plezier kunnen beleven met vriendjes of vriendinnetjes.

Kortom, op Camping 't Vlintenholt in Drenthe is het pas echt puur genieten!

Geweldige camping in Drenthe voor avontuurlijke families

Camping 't Vlintenholt is een perfecte locatie voor een avontuurlijke vakantie. Kinderen kunnen namelijk heerlijk spelen in de bossen op de camping! Het bouwen van boomhutten, op zoek gaan naar bijzondere dieren en planten en verstoppertje spelen tussen de dichte struiken zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Daarnaast kunnen zij ook terecht in de speeltuin of meedoen met de activiteiten van het recreatieteam. Regelmatig worden de leukste activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan verhalen vertellen in de zitkuil of een echte knutselmiddag!

Ontdek bosrijk Drenthe

De omgeving van Camping 't Vlintenholt is zonder enige twijfel adembenemend te noemen. Doordat u bij ons kampeert op grond van Staatsbosbeheer, hoeft u niet eens de camping af om te genieten van bosrijk Drenthe! Toch raden wij u aan om er al wandelend of fietsend eens op uit te gaan. Rondom de camping vindt u namelijk de mooiste routes die u de meest bijzondere plekjes van de provincie laten zien.

Ook zijn er vele mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Bezoek bijvoorbeeld het monumentale dorpje Orvelte, bewandel het boomkroonpad of ga een dagje winkelen in een van de nabij gelegen steden. Bekijk onze tips voor een dagje uit.

Bent u al overtuigd? Reserveer dan nu direct uw vakantie, wij heten u graag van harte welkom!

Reserveer deze aanbieding

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum