Puur genieten in het mooie Drenthe

Op Camping 't Vlintenholt kunt u heerlijk kamperen en genieten van de aangename rust. Maar daarnaast is ons kampeerterrein ook nog eens een perfecte uitvalsbasis om de mooie omgeving te leren kennen. U vindt er naast prachtige natuur namelijk ook vele leuke uitstapjes. Denk hierbij aan dierenparken, musea, markten, braderieën en natuurlijk het prachtige Emmen. U hoeft zich dus geen moment te vervelen tijdens uw vakantie op Camping 't Vlintenholt!

Wandelen en fietsen

Het wandelen in de adembenemende natuur begint al op de camping aangezien de camping is gelegen midden in het bos van Staatsbosbeheer. Het is een goede warming-up voor alle geweldige routes die u buiten Camping 't Vlintenholt vindt. Deze zijn allemaal erg divers waardoor u elke keer weer een ander stukje van de mooie provincie ziet.

Dit geldt ook voor de vele fietspaden die Drenthe rijk is. Elke tocht is weer anders en kent een andere afstand. Hierdoor kunt u ook als minder ervaren fietsrecreant genieten van een geweldige dag in de buitenlucht!

Veel plezier in Emmen!

Vergeet tijdens uw vakantie op Camping 't Vlintenholt ook niet het gezellige Emmen te bezoeken. Met de auto bent u al in een kwartier rijden midden in het centrum van de mooie stad. Hier kunt u heerlijk winkelen, genieten van een lekkere maaltijd op een gezellig terras of een van de musea bezoeken.

Maar de bekendste attractie van Emmen is natuurlijk Wildlands Adventure Zoo! Uiteraard is dit een erg leuk uitstapje wanneer u met kinderen op vakantie bent, maar ook voor volwassenen is Wildlands Adventure Zoo in Emmen een echte aanrader.

Reserveer uw vakantie

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum