Van harte welkom op Camping ’t Vlintenholt

Wij zijn Gerlof en Christel Pool en zijn samen met onze 2 kinderen deze uitdaging aangegaan. Christel heeft al de nodige ervaring opgedaan op andere campings, maar onze grote passie is eigenlijk ontstaan toen wij in Canada woonden en kennis maakten met “outdoor camping”. Door de prachtige ligging midden in de bossen beleeft u optimaal de natuur. Dit gecombineerd met de faciliteiten wordt uw vakantie avontuurlijk en om nooit te vergeten!

Camping ’t Vlintenholt is een camping op antroposofische en duurzame grondslag. Dit uit zich in de ruime opzet van de kampeerplekken, het gebruik van natuurvriendelijke schoonmaakmiddelen, de mogelijkheid om te spelen in het bos en in onze grote zandbak kunnen de kinderen hun eigen fantasie op de vrije loop laten. Ook het aanbod in ons recreatieprogramma kiezen we bewust: geen schreeuwerige recreatieteam en disco, maar spelenderwijs de natuur ontdekken, eigen pannenkoeken bakken en knutselen met natuurlijke materialen. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen respectvol met elkaar én de natuur omgaat.

Op de website houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen, maar ook kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u als eerste de nieuwtjes en speciale arrangementen.

Graag tot ziens op Camping ’t Vlintenholt!
Familie Pool, Gerlof, Christel, Rosalie en Erin

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum