Overnachten tijdens de Drentse Fiets4Daagse in Odoorn op Camping ‘t Vlintenholt

De Drentse Fiets4Daagse gaat van start van 7 tot en met 10 juli 2020. Dit jaar wordt voor de 55e keer de fiets4daagse georganiseerd in Drenthe. Ieder jaar weer fietsen recreatieve en sportieve fietsers door Drenthe en ontdekken de pracht van de natuur en de provincie. Fietst u ook mee? Reserveer dan een kampeerplaats of accommodatie en overnacht tijdens de Drentse Fiets4Daagse op Camping ’t Vlintenholt!

Kamperen of huren tijdens de fiets4daagse op Camping ‘t Vlintenholt

Camping ’t Vlintenholt is gelegen op het terrein van Staatsbosbeheer. Tijdens uw verblijf kunt u dus optimaal genieten van de natuur en de bossen van Drenthe.

Op de camping kunt u kamperen met uw caravan, tent, vouwwagen of camper op de ruime kampeerplaatsen. U geniet hier niet alleen van de natuur, maar ook van optimale privacy en uitstekende voorzieningen.

Wanneer u voor iets meer gemak kiest, dan kunt u ook een boomhut of boshut huren. Deze verhuuraccommodaties zijn voorzien van comfortabele bedden en bieden u een unieke beleving in het bos.

Alles over de fiets4daagse in Drenthe

De Drentse Fiets4daagse organiseert prachtige fietstochten voor iedere fietser. De recreatieve fietser kan kiezen uit diverse routes van 30, 40 of 60 kilometer per dag. Houdt u van iets meer uitdaging, rij dan met uw mountainbike de ATB4daagse. Voor kinderen is er een speciale 4KidsRoute waarbij het fietsen wordt afgewisseld met leuke activiteiten. Wanneer u gebruik maakt van een vervoermiddel zoals een scootmobiel, dan kunt u meerijden met de RollOnRoute vanuit Norg. Kortom, voor iedere fietser is een passende fietsroute!

Lees meer over de fiets4daagse op de website

Reserveer dit arrangement

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum