De mooiste camping in Drenthe? Ontdek Camping ’t Vlintenholt!

Camping drentheWanneer u op zoek bent naar een camping in Drenthe, kom dan eens naar Camping ’t Vlintenholt in Odoorn. Onze camping is gelegen op het natuurterrein van Staatsbosbeheer, een prachtige locatie voor een camping in Drenthe midden in het bos. Kom ook kamperen op onze autovrije camping in Drenthe en beleef een ontspannen vakantie in de Drentse bossen!

Kamperen op onze camping in Drenthe

Op Camping 't Vlintenholt in Drenthe kunt u kamperen op een natuurrijke kampeerplaats. De ruime kampeerplaatsen op onze camping zijn verdeeld over diverse knusse kampeervelden. Doordat zij verscholen liggen tussen grote bomen en prachtige beplanting heeft u meer dan genoeg privacy tijdens het kamperen in Drenthe. U kunt zelf kiezen waar u uw caravan wilt plaatsen. Zo bieden wij u bijvoorbeeld prachtige plekken in de zon, maar het is ook mogelijk om juist de kant van de schaduw te kiezen. Op deze manier kampeert u echt op een plaats die bij uw wensen aansluit.

Ook uw hond is van harte welkom op onze camping in Drenthe. Wanneer u wilt kamperen met uw hond kunt u een kampeerplaats uitzoeken op plaatsen 1 t/m 52 (zie plattegrond).

Wel het kampeergevoel, maar toch meer luxe en comfort? Op onze camping in Drenthe kunt u ook diverse bijzondere accommodaties huren, zoals een boomhut, een boshut of een strandhuisje.

Ontdek Drenthe tijdens uw vakantie op Camping ’t Vlintenholt

camping in drentheMaak de mooiste wandel- en fietstochten tijdens uw vakantie op onze camping in Drenthe. Vanaf de camping wandelt u zo de mooie bossen van Boswachterij Odoorn in. En wilt u de bossen een keer van een andere kant bekijken, breng dan een bezoek aan het Boomkroonpad in Borger waar u een wandeling door de toppen van de bomen kunt maken.

Ook zijn er vele eropuit mogelijkheden voor jong en oud in de directe omgeving. Op onze omgevingspagina geven wij u vast enkele tips.

Meer informatie over onze camping in Drenthe

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct uw vakantie op onze camping in Drenthe reserveren? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum