Kamperen in het bos in Drenthe

Kamperen in het bos DrentheAltijd eens willen kamperen in het bos in Drenthe? Op Camping ’t Vlintenholt in Odroorn kampeert u midden in een bos van Staatsbosbeheer. Hoe bijzonder is dat? Avontuurlijk kamperen en volledig omringd door prachtige natuur. De omgeving biedt voor jong en oud veel mogelijkheden. Ondanks dat u midden in de Drentse bossen kampeert beschikt u over uitstekende faciliteiten. Kamperen op Camping ’t Vlintenholt is een heuse belevenis voor iedereen!

Camping in gebied van Staatsbosbeheer Drenthe

Kamperen in het bos DrentheOnze camping ligt in een gebied van Staatsbosbeheer in Drenthe, namelijk op de Hondsrug. Dit gebied kent een heel afwisselende natuur: bossen, zandverstuivingen, adembenemende vennetjes en zelfs heidelandschappen. Kiest u ervoor om op onze camping midden in het bos te kamperen, dan is het een echte aanrader om de mooie omgeving te ontdekken tijdens uw vakantie. Want wie kan er nou zeggen dat die heeft overnacht op een Staatsbosbeheer camping in Drenthe?

Wandelen, fietsen en natuurexcursies in Drenthe

Kamperen in het bos DrentheKamperen in het bos kan prima worden gecombineerd met wandelen, mooie fietstochten of zelfs natuurexcursies. Op de Hondsrug zijn talloze routes uitgestippeld. Wilt u eens een kijkje nemen op ongerepte plekken en afwijken van de natuurlijke routes, dan is dat ook mogelijk. Met een ervaren gids kunt u op excursie door het veelzijdige landschap rondom onze Staatsbosbeheer camping in Drenthe. Ook voor geocaching en avontuurlijke dagjes uit leent de omgeving zich meer dan uitstekend. Vraag ons op de receptie naar mooie routes en leuke tips voor een dagje uit.

Bent u al overtuigd? Reserveer dan nu direct uw vakantie, wij heten u graag van harte welkom!

Reserveer uw kampeerplaats

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum