Rustige camping in Drenthe

kamperen op rustige camping in drentheRustige camping in Drenthe? Dan moet u naar Camping ’t Vlintenholt. Volledig omringd door bos is onze camping dé plek voor een ontspannen kampeervakantie. U kampeert op prachtige kampeerplaatsen, verscholen in het mooie groen wat zorgt voor veel privacy.

De omgeving biedt enorm veel mogelijkheden op het gebied van wandelen, fietsen en bijzondere bezienswaardigheden. Maar niet alleen de ligging van onze rustige camping in Drenthe is perfect. De faciliteiten waarover u beschikt tijdens uw verblijf zijn eveneens uitstekend!

Camping in Drenthe voor rustzoekers

Rustige camping DrentheOnze rustige camping in Drenthe is de ideale uitvalbasis voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Op de camping mag u gebruik maken van 2 grote sanitairgebouwen, dichtbij uw tent of caravan gelegen. Naast een ruime kampeerplaats met volop privacy kunt u zowel genieten van een ontspannen tijd op de camping als in de mooie omgeving.

Bent u van plan om er gezellig op uit te gaan? Begin de dag dan goed met een kopje koffie en vers afgebakken broodjes, mmm!

Schitterende omgeving van Drenthe

Rustige camping DrentheDe schitterende omgeving biedt uitkomst voor eenieder die van rust en natuur houdt. Op onze rustige camping in Drenthe kunt u heerlijk kamperen en genieten van rust en ontspanning. Maar ook rondom de camping overheerst een gevoel van rust. Onze camping is namelijk midden in een bos van Staatsbosbeheer gelegen. Wandelenfietsen en geocaching behoren onder andere tot de vele mogelijkheden tijdens een ontspannen kampeervakantie op onze rustige camping in Drenthe!

Bent u al overtuigd? Reserveer dan nu direct uw vakantie, wij heten u graag van harte welkom!

Reserveer uw kampeerplaats

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum