Kom in actie met de hele groep

totaloutdooreventsCamping 't Vlintenholt biedt in samenwerking met Total Outdoor Events diverse spannende en avontuurlijke groepsactiviteiten aan in de nabije omgeving. Wat is er nou leuker dan met de hele groep in actie te komen en jezelf en elkaar eens flink uit te dagen? Eventueel zijn deze populaire activiteiten af te sluiten met een gezellige barbecue.

Moutainbiken

Mountainbiken is een avontuurlijke manier van fietsen door bossen, kronkelende bospaadjes en het groene landschap. Onder leiding van een instructeur krijgt u de basiskennis van de fiets uitgelegd en neemt de instructeur u mee door het prachtige gebied van Odoorn en omgeving, waarin u op uitdagende en actieve manier de kneepjes van het Mountainbiken zult leren.

Minimaal aantal personen: 8
Duur: 1,5 uur.
Prijs: €25.00 p.p.

Paintball

Paintballen is een van de spannendste en populairste outdoor activiteiten. Het spel wordt gespeeld in een bosrijk gebied voorzien van diverse obstakels. Na een korte instructie ga je als teams uit elkaar. Door goede samenwerking, teamwork en het bedenken van een strategie, is het de bedoeling de strijd aan te gaan en de vlag van de tegenpartij te veroveren!

Minimaal aantal personen: 6
Duur: 2 uur.
Prijs: €25.00 p.p.
€6 = 50 balletjes extra p.p.

Kinderpaintball

Vanaf 8 jaar is het ook mogelijk om met kinderen te gaan Paintballen. Deze variant is speciaal voor kinderen gemaakt en opgezet. De kinderen krijgen speciale kleding en instructie over hoe alles werkt. Het spel wordt gespeeld met 2 teams, waarbij het de bedoeling is om als eerste de bel van het andere team te luiden. Wie is de winnaar?

Minimaal aantal personen: 6
Duur: 2 uur
Prijs: €17.50 p.p.

Larpshooting

Altijd al eens los willen gaan met pijl en boog? Dan is Larpshooting iets voor jou. Een ongevaarlijk spel, omdat de punt vervangen is door een zachte foamball en voor de veiligheid worden er maskers gedragen. Het spel wordt op een groot veld gespeeld. Onder leiding van een instructeur wordt er uitleg gegeven en kan er geoefend worden, voordat het echte spel begint.

Minimaal aantal personen: 6
Duur: 2 uur
Prijs: € 17.50 uur p.p.

Kickbike

Terug van weggeweest, de Step. Heeft u zin om iets actiefs te doen? Dan is Steppen misschien wel iets voor u! Het is niet moeilijk en iedereen kan het!
Op een mooie, lichte en luxe uitvoering met grote wielen kunt u een fantastische route Steppen door de prachtige omgeving van Odoorn. Via een GPS systeem stept u een voor ingestelde route en kunt u genieten van optimaal rijplezier.

Minimaal aantal personen: 6
Duur:1,5 uur
Prijs: € 12.50 p.p.

Boogschieten

Een schot in de roos! Altijd al eens willen Boogschieten? Na een korte kennismaking en uitleg over het Boogschieten en de veiligheid ervan, is het uw beurt. Eerst wordt er geoefend met een aantal oefenpijlen en kan de instructeur aanwijzingen geven, om zo het Boogschieten goed onder controle te krijgen. Na een aantal keren geoefend te hebben, raakt u er steeds meer mee vertrouwd en kan het echte werk beginnen door middel van een competitiespel.

Minimaal aantal personen: 6
Duur: 1,5 uur
Prijs: € 12.00 p.p.

Highland games

De Highland games worden steeds populairder. Ga de strijd aan met je tegenstanders. De Highland games bestaan uit verschillende sportieve onderdelen, waarbij teams tegen elkaar strijden, vooral op het gebied van kracht en behendigheid. Een bijpassend outfit mag daarin natuurlijk niet ontbreken. Wie heeft uiteindelijk het sterkste team?

Minimaal aantal personen: 10
Duur: 1,5/2 uur
Prijs: € 20.00

Vlotbouwen

Vlotbouwen staat garant voor actie en vooral veel plezier. Als team bouw je met palen, touwen en tonnen een vlot. Wie kan het beste een vlot bouwen en bereikt in de snelste tijd de overkant? Ga de uitdaging aan!

Minimaal aantal personen: 6
Duur: 1,5 uur
Prijs: € 12.00 p.p.

Barbecue

Naast alle activiteiten wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens. Na afloop van de activiteiten is het mogelijk een outdoor barbecue te organiseren met een echte Oklahoma.

Prijs: € 30.00 p.p.

Nachtwandeling

Overdag kunt u de mooiste wandelingen maken door de groene Drentse bossen. ’s Nachts daarentegen valt er ook veel te zien, horen en beleven in het bos. Maak samen met een gids een nachtwandeling door het bos en ervaar de stilte en de duisternis. Deze wandeling is geen spooktocht, maar een uitdagende wandeling waarbij u aan de hand van een aantal opdrachten uw zintuigen op scherp zet.

Aantal personen: 10-25
Duur 1,5 uur
Prijs: € 25,- per groep
Lees hier meer over de nachtwandeling

Survivallen in de natuur

Ga helemaal back to basic en survivallen in de natuur in Drenthe! Begeleidt door een ervaren gids gaat u een of meerdere dagen de bossen in. Samen met uw vrienden, familie of collega’s gaat u zelf op zoek naar eten, bereidt deze op een zelf gemaakt kampvuur en overnacht in een zelf gemaakte shelter. Een paar dagen zonder telefoon, Google Maps, Youtube of andere moderne informatiebronnen, maar gewoon met een kompas en gids op pad. Dit is niet alleen ontzettend leerzaam, het is ook leuk, gezellig en een onvergetelijke ervaring!
Wilt u meer weten over de mogelijkheden, bekijk dan de website van Extreme Survival.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de diverse groepsactiviteiten, neemt u dan contact op.

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum