Gastbeoordelingen

Camping 't Vlintenholt scoort gemiddeld een 9.2 uit 135 beoordelingen.
Ligging 9.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Kindvriendelijk 9.2
Staat v/h sanitair 8.8
Hygiëne 9.1

Heerlijk genoten!

Schitterende camping en kampeerplekken midden in het groen! Wij hadden een huurtent via touroperator. Alle gemakken en comfort. Camping eigenaren zeer behulpzaam en vriendelijk. Omgeving waar van alles te doen valt en geen drukte om je heen! Wij hebben van onze vakantie genoten!
Op vakantie geweest met partner 31-8-2019

Zooooo erg de moeite waard!

We zijn hier 30 jaar geleden veel geweest. Het is nog steeds een bijzonder plekje. Mooi, rustig, goed verzorgd en midden in de natuur. De weg en het is jammer dat die er is, stoorde ons niet heel erg. De positieve kanten van deze camping wegen op tegen dit minpuntje.
Op vakantie geweest met partner 29-8-2019

Wat een rust!

Heerlijk weekend gehad in het strandhuisje midden in het bos. Wat een heerlijke camping. Van alle gemakken voorzien. We zijn helemaal tot rust gekomen. De kinderen vonden de zandberg naast het huisje helemaal fantastisch en ook de speeltuin was een groot succes.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 26-8-2019

We hebben genoten! voor herhaling vatbaar!

We hebben met onze 6 persoons tent 2 weken op 1 van de zeer ruime plaatsen gestaan. Hele mooie camping met schoon sanitair, in bos gelegen en een zeer mooie omgeving. Voor de kinderen was er de kids club, waar de kinderen wat knutselden of op een andere manier bezig werden gehouden. verder konden ze ook lekker spelen in de grote zandbak met klimhuisje en andere speeltoestellen.Campingbaas zeer betrokken en hulpvaardig om alles naar ons zin te maken. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed. kortom een aanrader.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-8-2019

Super camping met hond!

Wij hebben hier twee weken gestaan met onze kinderen en hond. Geweldig zo midden in het bos. Vanaf onze plek liepen we zo het bos in, heerlijk om zo elke dag met de hond te wandelen. De camping en het sanitair worden prima bijgehouden en alles is netjes en schoon. In de omgeving is genoeg te doen en het zwembad is op fietsafstand (10/15 min fietsen). Ook mooie zwemplassen in de buurt. Kortom, wie van rust en natuur houdt zal geen spijt krijgen van deze camping.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-8-2019

Volgend jaar weer?

Na een lange zoektocht via Google naar een goede camping, kozen we uiteindelijk voor deze camping, gewoon omdat we het zoeken zat waren. Ondanks dat we enigszins sceptisch waren bij aankomst doordat de camping er wat verlaten uitzag, hebben we geen moment spijt gehad! De camping is zeker niet verlaten, maar heerlijk ruim opgezet. De plekken zijn groot en goed onderhouden. Het sanitair is niet nieuw, maar prima. De eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam. Zij zullen alles doen om het de campinggasten naar de zin te maken en zijn zeer toegankelijk. Onze dochter heeft het goed naar haar zin gehad. Spelen in de grote speeltuin met vriendinnen, precies zoals het hoort op een camping. De camping is ruim, maar overzichtelijk en veilig. Misschien besparen we ons volgend jaar een zoektocht en gaan we weer naar 't Vlintenholt.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 15-8-2019

Heerlijke camping!

Voor de derde keer hier op de camping gestaan met ons gezin.Heerlijk rustig,super grote plaatsten midden in het bos.Toiletgebouwen zijn altijd goed schoon. De kinderen bouwen hutten in het bos achter de tent of spelen lekker in de speeltuin,hardstikke leuk. Wij komen zeker weer terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 15-8-2019

Prachtige ruime kampeerplekken in het bos

Schitterende kampeerplekken in de natuur, maar met de luxe van goed sanitair en een leuke speeltuin voor kinderen. Heerlijk om 's ochtends voor je tent wakker te worden, het bos te ruiken, al die verschillende boomsoorten te zien, vogels te horen fluiten en een jonge ree weg te zien springen. We hebben 2 weken genoten van de gastvrijheid op 't Vlintenholt en van de omgeving waar veel te doen is.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-8-2019

Ideale camping voor jonge gezinnen in de natuur

Heel ruime kampeerplekken. Schoon sanitair. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Ideaal met jonge kinderen, en genoeg mogelijkheden voor uitjes in de omgeving.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-8-2019

Prima kamperen.

Mooie rustige camping, leuk met kleine kinderen. Mooi in het bos met ruime plekken. In de omgeving is veel te doen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-8-2019

Fantastisch

Super ontvangst Door de beheerders alles bekeken en zeer gastvrij Ook het buiten leven onder het afdak was heerlijk echt een aanrader. We komen zeker terug .
Op vakantie geweest met partner 4-8-2019

Echte aanrader!!!

Wij, gezin van 4, vinden deze bijzondere plek echt een aanrader voor allerlei mensen! Na een allerhartelijkst ontvangst door de eigenaren van de natuurcamping, namen wij met ons gezin voor de derde keer positie in op 't Vlintenholt. Dit betekent voor ons meer dan alleen kamperen! Deze prachtige oase biedt zoveel meer, naast natuurlijk een heerlijke plek voor rustzoekers. Het terrein ligt in een schitterend oud bos in Drenthe. Voor onze ' pubers' is er meer dan genoeg te doen. Daarom willen ze ook nog steeds mee. Alles is goed onderhouden en als er iets is, staat de familie Pool, (campingeigenaar) , vader, moeder, twee dochters, meteen voor je klaar om een en ander keurig op te lossen. Wij zijn erg blij met "ons plekje in Drenthe" we hebben alweer geboekt, herfstvakantie, dan gaan wij met vrienden gebruik maken van de prachtige groepsaccomodatie om ons huwelijksjubileum te vieren! Tot snel en ga vooral zo door!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 4-8-2019

Super groeps accomodatie.

Super groeps accommodatie Fijne ontvangst door de eigenaar. Keurig schoon en gezellig ingericht. Ruim voldoende servies. Heerlijk buiten Genoten onder het ruime afdak. Midden in het bos. Wij komen zeker nog een keer!! Echte aanrader
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-8-2019

Fantastisch

Mooie en nette camping. Goed sanitair netjes en schoon. Prettige ontvangst door eigenaar. Zeer ruime plaatsen echt een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 1-8-2019

Fantastisch!! een echte aanrader!!

In juni zijn op deze prachtige camping, in de bossen, geweest. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen en kregen een prachtige ruime plek. Wij zijn eerder nog geen camping tegengekomen met zulke ruime plekken. De eigenaren konden ons veel vertellen over de omgeving en ook tips om in de omgeving te gaan bekijken. De camping is zeer schoon en opgeruimd.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 15-7-2019

In een woord fantastisch

We hebben weer genoten,de rust de natuur en de ruime plaatsen,eigenaars die hart voor de camping hebben en je overal bij willen helpen waar ze maar kunnen. We hebben weer voor volgend jaar besproken.
Op vakantie geweest met partner 8-6-2019

Mooie camping op een prachtige locatie

Wij hadden een super overnachting in de boshut. De inrichting is gezellig en er is genoeg ruimte. We werden goed geholpen door de eigenaar. Een hardwerkende man die wij her en der tegen kwamen op de camping en die goed zn best deed voor alle gasten. De locatie is fantastisch. Heerlijk in de bossen en wakker worden met fluitende vogels. Heerlijk!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-6-2019

Fantastische camping

Tijdens hemelvaart zijn we vijf dagen op deze camping geweest. De ontvangst van de eigenaren is ontzettend vriendelijk en ze zijn ook gedurende je verblijf laagdrempelig bereikbaar en behulpzaam. Wij zijn met twee kinderen (4 en 6) geweest en zij hebben de tijd van hun leven gehad. Wij stonden op het hondenvrije gedeelte op het grote speelveld en er was alle ruimte voor ze om te spelen. In het zand, in de vele speeltoestellen, op de buitenring met plekken rondom het veld, maar ook in het bos. De kidsclub iedere ochtend is fijn voor ze. Het sanitair is schoon en prima en wordt regelmatig schoongemaakt. Enkele kitranden zijn aan vervanging toe en niet iedere douchekop doucht even fijn, maar dat laatste hoort ook een beetje bij vakantie. Dat het schoon is vinden wij het belangrijkste. De camping ligt midden in de bossen en je kunt lopend (1,5 kilometer) naar een mooie uitkijktoren toe. Ook in de verdere omgeving is ruim voldoende te doen
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-6-2019

Kom graag weer.

Heerlijke camping in het bos, ruime plaatsen, vriendelijke eigenaren.
Op vakantie geweest met partner 2-6-2019

Prachtige natuurcamping

Een mooie natuurcamping midden in het bos, met ruime speeltuinen voor de kinderen. Er zijn plekken op een kampeerveld beschikbaar, maar er zijn ook volop plekken tussen de bomen. De eigenaren zijn uiterst vriendelijk, en maken graag tijd voor een praatje en komen met tips over de omgeving. Je voelt je er erg welkom. Het sanitair is netjes, met een aparte ruimte voor de kleintjes. De kinderruimte is wel wat beperkt, er is plek voor twee kinderen. Verder is de n34 redelijk goed hoorbaar aan het begin van de camping, maar als je wat verder het bos in staat heb je daar geen last van.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-6-2019

Super rustig dagje in boomhut

We hebben een nachtje overnacht in de boomhut. Een hele fijne en rustige plek. Veel vogels om ons heen en veel rust. Met twee minuten lopen ben je in het bos. Alle voorzieningen aanwezig. Enige minpunt is de autoweg die je hoort, maar niet zo hard ddat we er last van hadden. Verder rustig en vriendelijke mensen.
Op vakantie geweest met partner 12-5-2019

Heerlijke, mooie, vriendelijke, natuurcamping!

Wat een heerlijke plek!! Natuurcamping in het bos, prachtige ruime plaatsen, mooie schone sanitair gebouwen. Speeltuin voor de kids helemaal prima. Iedere dag een uurtje kidsclub ondanks de kou en regen werden de kinderen kostelijk vermaakt. Met gewone dingen, knutselen, spelletjes, bingo, speurtocht, geen schreeuwerige animatie.. Heerlijk. Super vriendelijke eigenaren met twee kanjers van dochters die de kinderen vermaakten. Wij huurden een tent via touroperator en kwamen niets te kort. Onze hond was meer dan welkom en heeft het ook heerlijk gehad. Wij gaan zeker nog eens terug! Bedankt!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-4-2019

Wij vonden het fantastisch!

Rust en ruimte zijn de woorden die betrekking hebben op deze camping. Er zijn velden met ruime staanplaatsen, maar ook individuele velden. Voor de natuurkampeerder zijn er plaatsen zonder elektriciteit, wat toch uniek te noemen is tegenwoordig. Een speelweide met toestellen voor de kinderen. Schoon en voldoende sanitair. Er is een boomhut om in te overnachten, alsmede een soort Pipowagen. De lokale bakker bezorgd dagelijks het bestelde brood.
Op vakantie geweest met partner 21-1-2019

We hebben genoten!

Kamperen op ‘t Vlintenholt doen wij al heel wat jaren in het voor – of naseizoen. Nog niet eerder hadden wij gebruik gemaakt van de groepsaccommodatie. Ons 40 jarig huwelijks jubileum leek een uitstekend moment om de groepsaccommodatie voor twee nachten te huren samen met onze kinderen en kleinkinderen. Het was vlak voor kerst en sfeervol versierd. Voor ons was er een grote bos bloemen als felicitatie. Voor onze kleinkinderen was de accommodatie een groot overdekt speelparadijs. Rennen, spelen met het aanwezige speelgoed, verstoppertje spelen en geheime plekjes ontdekken. Mede door de uitstekende faciliteiten die deze accommodatie biedt kunnen we rustig stellen dat ons verblijf hier een succes werd. Dank, Gerlof en Christel!
Op vakantie geweest met partner 27-12-2018

Mooie boomhut op een (bijna) prive-terrein

Eind september op een bijna verlaten camping sliepen wij hier in de boomhut en dat was voor ons een geweldige ervaring ! Ontzettend genoten van de rust,de sfeer in de boomhut en de omgeving. Vanwege het grillige weer (regen en wind) hadden wij een kacheltje in de boomhut gekregen wat het verblijf extra cozy maakte !! De eigenaars hebben we niet gezien,maar de sleuteloverdacht en het telefonisch/mail-contact ging prima. Wij komen zeker weer een keer terug ! :)
Op vakantie geweest met partner 24-9-2018

Fantastisch. We komen zeker weten terug 😊

Wat een fantastische camping. Leuke spontane eigenaren en de kids van hen leiden de kidsclub al net zo goed. Mooie ruime plekken en zeer goed sanitair en speel gelegenheid voor kinderen. Ook de service voor eten etc is prima. Het is een echte aanrader om hier eens naar toe te gaan. Echt rustig camperen midden in het bos.......voor je naar het buitenland gaat....eerst hier maar eens proberen👍topcamping❤ Echt de moeite waard en zeer zeker ook niet duur. Plaats waar je wilt staan is vaak zelf nog uit te zoeken ook. Onze zeer positieve ervaring willen we jullie niet onthouden. Toppers zijn het....dit hele gezin Wij komen zekere weten weer terug voor een derde keer.😀
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-8-2018

Camping in de natuur met veel rust en privacy.

Fantastische camping met mooie , ruime plekken in het bos of op het veld. Alles heel goed verzorgd, bv centrifuge. Geen auto’s op het terrein. Enige minpunt is de ruis die de nabijgelegen provinciale weg geeft.
Op vakantie geweest met partner 16-8-2018

Fantastisch

Een aanrader voor mensen die de natuur en rust waarderen, Alles prima geregeld !!!!!!
Op vakantie geweest met partner 13-8-2018

Heerlijk weekje weg

Een heerlijke camping in het bos zonder gedoe. Snachts kun je er zelfs een prachtige sterrenhemel zien. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. In de buurt kan je mooi wandelen. Ideaal om een weekje te ontspannen. We raden deze camping zeker aan!
Op vakantie geweest met partner 12-8-2018

Bijzondere ervaring

We hebben twee overnachtingen gehad in de boomhut. Heel erg genoten van de rust en prachtige omgeving. Wij komen zeker weer!!
Op vakantie geweest met partner 7-8-2018

Heerlijk uitgerust.

Mooi gelegen camping met beschutte plekken. Heerlijk om tot rust te komen in de natuur. De communicatie met de eigenaar kan beter. Zowel over de mail als de whatsapp.
Op vakantie geweest met partner 2-8-2018

Super rustige camping middenin het bos.

Heerlijke bosrijke omgeving. Je zit echt in het bos. Vriendelijke eigenaren en leuke dochters die de kids tussendoor ook vermaken. Leuke voor kleine avontuurriertjes insecten genoeg . Met echt warm weer moet je even de camping af om het water op te zoeken. Voor de rest is er heel veel te doen in de omgeving zelf.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-7-2018

Super camping voor de natuurliefhebber.

Een camping voor de liefhebbers van rust, ruimte in de natuur. Een speel walhalla voor kleine kinderen. Grote plaatsen. Schone wasgelegenheid en toiletten. Kortom een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 23-7-2018

Even helemaal lekker weg.

De boomhut is een aanrader. Midden in de natuur. Ook prachtig voor kinderen!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-7-2018

Fijne rustige camping

heerlijk rustige camping. aan de rand van het bos. je loopt zo van de camping het bos in. mooie plekken en ook het sanitair is goed schoon. wij komen zeker nog eens terug
Op vakantie geweest met partner 16-7-2018

Erg goed

Prachtig rustige camping in het bos, grote plekken.
Op vakantie geweest met partner 6-7-2018

Steeds weer.

EEn heerlijke plek, zo mooi bij het bos , de reeën lopen op de paden. Gewoon een super camping
Op vakantie geweest met partner 5-7-2018

Het is een aanrader

Het beviel ons goed. Super vriendelijk personeel. Rustige omgeving. Voorzieningen zijn er genoeg. Douches en toiletten zijn goed en schoon. Leuke omgeving om te wandelen en te fietsen. Het is een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 26-6-2018

De camping is een plaats om tot rust te komen.

Rustig gelegen auto vrije camping, vriendelijke mensen, ruime plaatsen en schoon sanitair. Ondanks dat de camping redelijk dichtbij de N34 ligt, weinig geluidshinder van de auto's. Douche en warm water bij de prijs inbegrepen. Camping heeft een groot veld met zandbak, en speelattributen. Tevens zijn er ruime plaatsen rondom dit veld en in een bosrijke omgeving. In Odoorn zijn de belangrijkste levensmiddelen te verkrijgen. Op fietsafstand kan je in Emmen uitgebreid winkelen en vrijdagmorgen naar de weekmarkt gaan.
Op vakantie geweest met partner 22-6-2018

Het is hier fantastisch

Je slaapt midden in het bos. Genoeg en veel ruimte om je heen. De basis behoefte is aanwezig.
Op vakantie geweest met partner 15-6-2018

Prachtige ruim opgezette camping!

Prachtige camping en ruim opgezet. Je waant je op de veluwe! Het sanitair is schoon. De grasmat ligt er goed bij. De wandelpaden zijn jammer genoeg van grof puin/grind gemaakt en hierdoor niet prettig begaanbaar. De receptie heeft openingstijden in korte blokken, dat maakt dat het niet makkelijk toegankelijk is en je de tijd in de gaten moet houden mocht je aansprak willen maken op de receptie. Vooral in het hoogseizoen is dat onbegrijpelijk. De camping is gelegen in een mooie omgeving, het is er heerlijk fietsen en wandelen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 26-5-2018

Even wennen, in het begin....

Vind het ten eerste mooie camping (natuur). De plek vond ik fijn (een beetje privecy). Want als je de 4-daagse wandelt, dan heb je daar wel wat behoefte aan... De afstand naar de w.c./wasgelegenheid, maar ja, ik had een (vouw-) fiets. Verder prima in orde.
Op vakantie geweest met partner 23-5-2018

Fantastisch mooie rustige natuurcamping.

Fantastische camping. We komen hier al jaren! Mooie ruime standplaatsen. Prima sanitair. Goede gezellige gemoedelijke sfeer op de camping. Kindvriendelijk.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 22-5-2018

Fantastisch

Rustige camping met ruime plekken
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-5-2018

Super!

Hele mooie, nette camping. Midden in het bos en erg leuk voor kinderen. Vriendelijke eigenaren.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-5-2018

Zeer goed

Zeer tevreden, netjes en schoon en zeer gastvrij. Een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 16-5-2018

Fantastisch schoonheid en eenvoud

Prima camping ruime plaatsen en een zeer verzorgde toilet accomodatie Mooi door zn eenvoud!
Op vakantie geweest met partner 13-5-2018

Komen zeker terug!

Zeer mooie camping. Bosrijk en mooie speelvelden voor de kids. Schoon sanitair. Een aanrader!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-5-2018

Uitstekend!

Heerlijke camping, ruime plaatsen, schoon en nieuw sanitair. Vriendelijke campingeigenaar. En service: elke dagverse broodjes van de warme bakker
Op vakantie geweest met partner 30-4-2018

Sfeervolle groepsaccomodatie

Vlintenholt heeft echt een prachtige sfeervolle groepsaccomodatie, met verschillende ruimtes waarin een deel van de groep zich kan terugtrekken. Alle bad- en slaapkamers zijn schoon en zijn sfeervol ingericht. Ook de ligging, aan de rand van het bos, is prachtig. Wat een beetje onhandig is, is dat het serviesgoed en de vaatwassers verspreid zijn over verschillende ruimtes i.p.v. in één centrale keuken. Ronduit slecht is de communicatie met de eigenaar. Hij reageert nauwelijks op mailtjes en sms'jes en hij is onbetrouwbaar in zijn afspraken.
Op vakantie geweest met partner 2-4-2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,0
9,0
9,2
8,8
9,1

9,2

135
beoordelingen