Gastbeoordelingen

Camping 't Vlintenholt scoort gemiddeld een 9.0 uit 109 beoordelingen.
Ligging 8.9
Prijs / kwaliteit 9.0
Kindvriendelijk 9.0
Staat v/h sanitair 8.8
Hygiëne 9.0

Fantastisch

Een aanrader voor mensen die de natuur en rust waarderen, Alles prima geregeld !!!!!!
Op vakantie geweest met partner 13-8-2018

Heerlijk weekje weg

Een heerlijke camping in het bos zonder gedoe. Snachts kun je er zelfs een prachtige sterrenhemel zien. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. In de buurt kan je mooi wandelen. Ideaal om een weekje te ontspannen. We raden deze camping zeker aan!
Op vakantie geweest met partner 12-8-2018

Bijzondere ervaring

We hebben twee overnachtingen gehad in de boomhut. Heel erg genoten van de rust en prachtige omgeving. Wij komen zeker weer!!
Op vakantie geweest met partner 7-8-2018

Heerlijk uitgerust.

Mooi gelegen camping met beschutte plekken. Heerlijk om tot rust te komen in de natuur. De communicatie met de eigenaar kan beter. Zowel over de mail als de whatsapp.
Op vakantie geweest met partner 2-8-2018

Super rustige camping middenin het bos.

Heerlijke bosrijke omgeving. Je zit echt in het bos. Vriendelijke eigenaren en leuke dochters die de kids tussendoor ook vermaken. Leuke voor kleine avontuurriertjes insecten genoeg . Met echt warm weer moet je even de camping af om het water op te zoeken. Voor de rest is er heel veel te doen in de omgeving zelf.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-7-2018

Super camping voor de natuurliefhebber.

Een camping voor de liefhebbers van rust, ruimte in de natuur. Een speel walhalla voor kleine kinderen. Grote plaatsen. Schone wasgelegenheid en toiletten. Kortom een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 23-7-2018

Even helemaal lekker weg.

De boomhut is een aanrader. Midden in de natuur. Ook prachtig voor kinderen!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-7-2018

Fijne rustige camping

heerlijk rustige camping. aan de rand van het bos. je loopt zo van de camping het bos in. mooie plekken en ook het sanitair is goed schoon. wij komen zeker nog eens terug
Op vakantie geweest met partner 16-7-2018

Erg goed

Prachtig rustige camping in het bos, grote plekken.
Op vakantie geweest met partner 6-7-2018

Steeds weer.

EEn heerlijke plek, zo mooi bij het bos , de reeën lopen op de paden. Gewoon een super camping
Op vakantie geweest met partner 5-7-2018

Het is een aanrader

Het beviel ons goed. Super vriendelijk personeel. Rustige omgeving. Voorzieningen zijn er genoeg. Douches en toiletten zijn goed en schoon. Leuke omgeving om te wandelen en te fietsen. Het is een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 26-6-2018

De camping is een plaats om tot rust te komen.

Rustig gelegen auto vrije camping, vriendelijke mensen, ruime plaatsen en schoon sanitair. Ondanks dat de camping redelijk dichtbij de N34 ligt, weinig geluidshinder van de auto's. Douche en warm water bij de prijs inbegrepen. Camping heeft een groot veld met zandbak, en speelattributen. Tevens zijn er ruime plaatsen rondom dit veld en in een bosrijke omgeving. In Odoorn zijn de belangrijkste levensmiddelen te verkrijgen. Op fietsafstand kan je in Emmen uitgebreid winkelen en vrijdagmorgen naar de weekmarkt gaan.
Op vakantie geweest met partner 22-6-2018

Het is hier fantastisch

Je slaapt midden in het bos. Genoeg en veel ruimte om je heen. De basis behoefte is aanwezig.
Op vakantie geweest met partner 15-6-2018

Prachtige ruim opgezette camping!

Prachtige camping en ruim opgezet. Je waant je op de veluwe! Het sanitair is schoon. De grasmat ligt er goed bij. De wandelpaden zijn jammer genoeg van grof puin/grind gemaakt en hierdoor niet prettig begaanbaar. De receptie heeft openingstijden in korte blokken, dat maakt dat het niet makkelijk toegankelijk is en je de tijd in de gaten moet houden mocht je aansprak willen maken op de receptie. Vooral in het hoogseizoen is dat onbegrijpelijk. De camping is gelegen in een mooie omgeving, het is er heerlijk fietsen en wandelen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 26-5-2018

Even wennen, in het begin....

Vind het ten eerste mooie camping (natuur). De plek vond ik fijn (een beetje privecy). Want als je de 4-daagse wandelt, dan heb je daar wel wat behoefte aan... De afstand naar de w.c./wasgelegenheid, maar ja, ik had een (vouw-) fiets. Verder prima in orde.
Op vakantie geweest met partner 23-5-2018

Fantastisch mooie rustige natuurcamping.

Fantastische camping. We komen hier al jaren! Mooie ruime standplaatsen. Prima sanitair. Goede gezellige gemoedelijke sfeer op de camping. Kindvriendelijk.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 22-5-2018

Fantastisch

Rustige camping met ruime plekken
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-5-2018

Super!

Hele mooie, nette camping. Midden in het bos en erg leuk voor kinderen. Vriendelijke eigenaren.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-5-2018

Zeer goed

Zeer tevreden, netjes en schoon en zeer gastvrij. Een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 16-5-2018

Fantastisch schoonheid en eenvoud

Prima camping ruime plaatsen en een zeer verzorgde toilet accomodatie Mooi door zn eenvoud!
Op vakantie geweest met partner 13-5-2018

Komen zeker terug!

Zeer mooie camping. Bosrijk en mooie speelvelden voor de kids. Schoon sanitair. Een aanrader!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-5-2018

Uitstekend!

Heerlijke camping, ruime plaatsen, schoon en nieuw sanitair. Vriendelijke campingeigenaar. En service: elke dagverse broodjes van de warme bakker
Op vakantie geweest met partner 30-4-2018

Sfeervolle groepsaccomodatie

Vlintenholt heeft echt een prachtige sfeervolle groepsaccomodatie, met verschillende ruimtes waarin een deel van de groep zich kan terugtrekken. Alle bad- en slaapkamers zijn schoon en zijn sfeervol ingericht. Ook de ligging, aan de rand van het bos, is prachtig. Wat een beetje onhandig is, is dat het serviesgoed en de vaatwassers verspreid zijn over verschillende ruimtes i.p.v. in één centrale keuken. Ronduit slecht is de communicatie met de eigenaar. Hij reageert nauwelijks op mailtjes en sms'jes en hij is onbetrouwbaar in zijn afspraken.
Op vakantie geweest met partner 2-4-2018

Fantastisch

Familieweekend gevierd in groepsaccomodatie van het Vlintenholt. Een schitterend en schoon huis met zeer complete inrichting en prachtig stijlvol versierd voo de decembermaand. Met al onze vragen konden we bij de eigenaar terecht en werd er met ons meegedacht. Omgeving prachtig, vanuit het huis stap je in het bos en kom je allerlei dieren tegen. Hoewel ik er zelf geen last van gehad heb, ligt het wel naast een dukke weg.
Op vakantie geweest met partner 7-1-2018

Geweldige boomhut op mooie, ruime natuurcamping

De camping is makkelijk bereikbaar met de auto, maar ook met de bus of (OV)fiets vanaf Emmen. Het is er heerlijk rustig en de camping grenst aan het bos. Naast plekken voor tenten, campers en caravans heeft de camping een aantal speciale accommodaties zoals de keet, boshut, legertruck en natuurlijk de boomhut. Op alle plekken is er genoeg privacy en is het ook mogelijk om je makkelijk over het terrein te bewegen. Voor gezinnen zijn er veel faciliteiten waaronder twee ruime speeltuinen. Het sanitair is eenvoudig maar schoon, gewoon prima voor een camping. De ontvangst door de familie is zeer hartelijk en ontspannen! De boomhut was ook écht een boomhut (geen paalwoning); je zit tussen het groen in een simpele hut die wel van allerlei gemakken voorzien is. Ideaal om je alleen een paar daagjes in terug te trekken, maar ook zeker geschikt om er samen eens in te overnachten. De prijs per nacht is top, je krijgt echt waar voor je geld, echt niet duur. In de omgeving zijn verschillende dorpe
Op vakantie geweest met partner 28-9-2017

Prachtige plek in het bos

Camping Vlintenholt is een prachtige camping middenin het bos bij Odoorn. De omgeving heeft enorm veel te bieden voor wandelaars en fietsers. We zijn in 2 dagen allerlei dieren tegengekomen in het bos, waaronder een hermelijn en een grote valk ! Ons verblijf in het boshutje / trekkershut is prima bevallen. Het is basic maar goed uitgerust. Goede bedden (het zijn wel 2 stapelbedden !), mogelijkheid om te koken en alles wat je daarvoor nodig hebt. Back to basic maar dan wel enige luxe. Net sanitair op korte afstand. De eigenaren zijn enorm vriendelijk en behulpzaam ! Warme mensen !
Op vakantie geweest met partner 12-8-2017

Prachtige camping, mooie ligging, schoon en genoeg

We hebben hier een week gekampeerd op een mooie ruime plek.De nieuwe eigenaar is erg vriendelijk en heeft alles heel goed voor elkaar. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen meteen vanaf de camping.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 8-8-2017

Geweldige kampeer plek

Zeer kindvriendelijk, ruime kampeerplaatsen, fam. Pool, gastvrij en hulpvaardig Vele uitstapjes in de omgeving mogelijk, sanitair schoon
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-8-2017

Erg mooi, superkampeerplaatsen

Grote plaatsen met veel privacy, midden in bos, rustig en schoon
Op vakantie geweest met oudere kinderen 19-7-2017

Heerlijk genoten!

Wat een gastvrij ontvangst met een kopje koffie! De beheerders zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om het je naar de zin te maken. De camping voldeed aan al onze eisen en de ligging is prachtig!
Op vakantie geweest met partner 10-6-2017

Mooie camping

Camping t Vlintenholt is een prachtige camping waar je met je gezin een prima vakantie kan houden. Voor kinderen is er een hele grote speelweide en daarom heen mooie ruime plekken. Wij hebben een familiedag gehouden op de camping, wat geen probleem was, de eigenaar heeft speciaal voor ons een plek extra gemaaid zodat de kinderen ook daar een spel konden doen. Prima uitvalsbasis naar Emmen, Borger, om te fietsen, wandelen in het bos etc. We komen zeker eens terug!
Op vakantie geweest met partner 9-6-2017

Prachtige,ruimtelijke,schone camping

Midden in het bos op zeer ruime plaatsen. Op de middenplaatsen geweldig voor gezinnen i.v.m. de speelmogelijkheden voor kinderen. Langs de bosrand mooie rustige plaatsen. Je kunt je kampeermiddel zo neerzetten als je zelf wilt. Schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst door nieuwe eigenaar en ook dochter helpt de klanten al heel keurig en voorkomend. We komen hier zeker terug. Misschien dat de drukke weg die er vlak langs loopt een minpuntje kan zijn voor hyper geluidsgevoelige mensen maar wij hoorden het na 2 dagen niet meer.
Op vakantie geweest met partner 7-6-2017

Mooie ligging in het bos

Mooie natuur camping in het bos. De plaatsen zijn zeer ruim en grotendeels op gras. Zeer vriendelijke eigenaars, die vol enthousiasme de camping weer een nieuw leven willen inblazen en dat lukt ze goed. Sanitair schoon. Het kindersanitair is zeer kindvriendelijk.
Op vakantie geweest met partner 6-6-2017

Boomhut compleet

Late check in door pinkerdrukte op de weg was geen probleem, WiFi bij receptie, verse broodjesservice 7 dgn per week
Op vakantie geweest met oudere kinderen 5-6-2017

Gastvrij kamperen

Ruim opgezette camping. Schoon en prima sanitair (ook voor kinderen) Mooie speelgelegenheden voor de kinderen. Eigenaren proberen het een huiselijke sfeer te geven en hebben oog voor details. Enig minpuntje op de camping zijn nieuwe paden aangelegd met vrij grof "puin". Dit loop en fiets erg moeizaam.
Op vakantie geweest met partner 5-6-2017

Heerlijk weekend op mooie rustige camping

Prettig dat honden op 1 gedeelte van het terrein waren. Ruime plekken en net sanitair. Vriendelijke beheerders
Op vakantie geweest met partner 5-6-2017

Geweldige plek met het vrije natuurgevoel

Heerlijke relaxe camping met veel rust en ruimte. Gaaf dat je zo het bos in kunt lopen. De kinderen werden leuk vermaakt ! Lekker gezwommen in het openluchtzwembad in exloo.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 5-6-2017

Heerlijk ruime plekken en een geweldige uitvalsbas

Wij hebben een heerlijk Hemelvaart weekend op de 't Vlintenholt doorgebracht. Goede sanitair, zeer ruime plekken, erg vriendelijke eigenaren. De camping is een zeer goede uitvalsbasis om te fietsen. Wij waren zonder kinderen maar op het veld was een mooie speeltuin en gelegenheid voor kinderen om te spelen, ook voor volwassenen trouwens
Op vakantie geweest met partner 1-6-2017

Kamperen zoals het bedoeld is

Afgelopen hemelvaartsweekend op deze prachtige camping doorgebracht. Ondanks dat de parkeerplaats continu volstond en er dus aardig wat mensen aanwezig moeten zijn geweest, het hele weekend het gevoel gehad dat er bijna niemand was. Maar naast de ruimte en rust zorgen de gezellige buren, praatjes tijdens de afwas en spelende kids voor het ultieme campinggevoel...alle ingredienten voor een heerlijke vakantie! Supervriendelijke (nieuwe) eigenaren, goed verzorgd sanitair, heerlijke broodjes en ruime campingplekken. Wij gaan zeker vaker naar deze mooie camping.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-5-2017

Fantastische natuur camping

Prachtige camping midden in de natuur, met eetgelegenheden op loop/fiets afstand. Komen zekers nog een keer weer terug.
Op vakantie geweest met partner 28-5-2017

Wat een sfeer en ruimte !

Kamperen met een hoofdletter K, hou je van vrijheid, natuur en rust ? Dan moet je hier zijn ! Sanitair keurig, Beheerder Uiterst vriendelijk en behulpzaam en dan die plekken, uniek gewoon !
Op vakantie geweest met partner 28-5-2017

Weer super

Ondanks hemelvaart en volle camping toch weer genoten van de rust. Stonden hier ons jaarlijks weekend met tent om te gaan mountainbiken op parcours exloo. Camping was vol, maar dat gevoel kreeg je totaal niet. De plekken bieden alle ruimte voor rust. MTB parcours Exloo ligt om de hoek en is met 37,5 km aanraden waard. Dit keer superdroog dus snelle tijden kunnen neerzetten. In alle opzichten, weer, camping en fietsen een superverblijf gehad. Een nadeel, een waren dit jaar geen pizza en tortilla chips doordat grote verblijf was verhuurd. Komen we gewoon volgend jaar weer terug.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 27-5-2017

Heerlijke ontsnapping van de bewoonde wereld

We hebben erg genoten van ons verblijf in de boomhut. Lekker knus, schoon, superlieve eigenaar en heel flexibel. We komen zeker terug! Was echt superleuk.
Op vakantie geweest met partner 30-4-2017

Heerlijke camping

Vrijstaande alleenstaande heerlijke vakantie gehad met vrij uitzicht. Beetje jammer van het koude weer.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-4-2017

Ontzettend mooie camping

Echt een fantastisch gelegen camping mooie ruime plekken. Wij waren er van15 tot en met 20 oktober. De eerste 4 dagen hadden we een privé camping. Dat was fantastisch. Helaas was het toilet en douche gebouw niet schoon. Ik heb zelf een toilet voor ons schoon gemaakt ,omdat we toch de enigste waren. Dinsdags zijn de toiletten pas schoon gemaakt en dat zag er toen ook top uit. We hebben echt genoten van de rust en de natuur. Bij weg gaan heb ik de eigenaresse er wel op aangesproken dat de toiletten erg vies waren bij aankomst. Ze heeft zich daarvoor verontschuldigd. Hele aardige en lieve vrouw. Camping was verder echt mooi onderhouden. Echt een aanrader voor menswen die van de natuur houden Je staat echt gewoon in het bos.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 4-11-2016

Knusse boomhut

Hut was knus. Lekker zitten, dichtbij parkeren. Wc om de hoek. Ideaal voor met z'n tweetjes.
Op vakantie geweest met partner 23-10-2016

Prima camping

De eigenaars zijn heel erg vriendelijk en zeer gastvrij. Het sanitair is schoon en verwarmd. Prima plekken en de camping ligt in een mooie bosrijke omgeving. Vooral voor mensen die graag wandelen of fietsen. Ook voor een dagje Wildlands, is het vanuit de camping maar een paar kilometer rijden. Wij komen er zeker nog eens. Echt een aanrader!!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 4-10-2016

Top weekend

Wij hadden een weekendje geboekt in de boomhut op de camping. Geweldige ervaring! De boomhut is klein en ontzettend gezellig en heeft alles wat je nodig hebt voor 2 dagen, ideaal voor een weekend. Heel vriendelijke eigenaars, gaven met veel plezier info en tips over must-do´s in de omgeving. Heel fijn weekend gehad!!
Op vakantie geweest met partner 27-9-2016

Mooie ervaring!

Het was een mooie ervaring om in een sfeervolle boomhut te overnachten! Het is bijzonder dat deze camping een boomhut heeft, dit maakt de camping uniek! De eigenaren waren erg vriendelijk en gastvrij! Daarnaast hadden ze ook veel tips voor leuke activiteiten en ideeën om te doen. De camping is zeer geschikt voor kinderen!
Op vakantie geweest met partner 14-9-2016

Zeker voor herhaling vatbaar.

Prachtige verblijf voor 40 personen met voldoende sanitair.
Op vakantie geweest met partner 6-9-2016

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum

button

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
8,9
9,0
9,0
8,8
9,0

9,0

109
beoordelingen