Privacyverklaring

Via de website van Camping 't Vlintenholt worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Camping 't Vlintenholt acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hiervoor werken we o.a. samen met het Centrum voor Groepsaccommodaties.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Camping 't Vlintenholt is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze website verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Emailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geboortedatum

Afhandelen reservering

Wanneer u bij ons een reservering, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring.

Publicatie

Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw reserveringen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. De uitgebreide aangepaste privacy verklaring kunt u desgewenst vinden www.groepen.nl

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Camping Vlintenholt
Borgerderweg 17
7873 TC Odoorn

06 - 100 44 929
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies en overige technieken zoals JavaScripts. Dit zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die uw computer opslaat wanneer u onze website bezoekt. Wanneer u onze website bezoekt, stemt u automatisch in met het plaatsen van de cookies. U kunt cookies ook verwijderen of blokkeren, daarvoor verwijzen wij naar de uitleg onderaan ons cookiebeleid.

Omdat wij uw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren, vinden wij het belangrijk dat u weet hoe en waarom wij cookies gebruiken.

Welke cookies worden gebruikt

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Deze cookies worden gebruikt om het gebruik van de website in kaart te brengen en te analyseren, zodat de kwaliteit en/of de effectiviteit van de website verbeterd kan worden.

De website gebruikt Google Analytics-cookies conform de handleiding die de Autoriteit Persoonsgegevens heeft opgesteld. Er is dan ook een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten. In deze overeenkomst staan afspraken tussen ons (als verantwoordelijke voor de persoonsgegevens) en Google (als verwerker van persoonsgegevens).

De informatie die Google verzamelt, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd, zo wordt uw ip-adres nadrukkelijk niet meegegeven.

De informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Social media
Op onze website bieden wij linken naar verschillende sociale platformen aan, opdat u verbinding kan maken met uw eigen social media account. Deze linken zijn gemarkeerd met een logo en/of tekstlink. Bij gebruikmaking van de link maakt uw internetbrowser een directe verbinding met de servers van het betreffende social media platform.

Indien u gedurende uw bezoek aan onze website met uw account aangemeld bent bij een van deze social media platformen en onze webcontent wilt delen, wordt deze informatie gekoppeld aan uw social media account.

Voor meer informatie over wat deze sociale media platformen met de (persoons)gegevens doen die zij via eventuele cookies verwerken, verwijzen wij naar hun eigen privacy verklaringen. Wij hebben hier geen invloed op.

Functionele cookies
Functionele cookies zijn onmisbaar voor een goede werking van onze website of het optimaliseren van gebruiksgemak, zoals het automatisch invullen van uw gegevens in een formulier. Met functionele cookies worden geen persoonsgegevens verzameld.

Embedded content
Op onze website maken we gebruik van content van derden. Deze content komt van een andere bron en wordt m.b.v. een code op onze website geplaatst. Voorbeelden hiervan zijn reserveringssoftware, Zoover, Youtube video’s en Google Maps. Deze codes maken gebruik van cookies, zodat de inhoud op de juiste manier gepresenteerd wordt.

Voor meer informatie over wat derden doen met de verkregen informatie verwijzen wij naar hun eigen privacy verklaringen.

Hoe kunt u cookies verwijderen of blokkeren

Als u niet wilt dat er cookies worden geplaatst, dan kunt u uw browserinstellingen aanpassen. Hoe u de instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Kies hieronder de browser die u gebruikt en volg de uitleg voor het weigeren of blokkeren van cookies.

Wanneer u onze website bezoekt via verschillende browsers, dan moet u voor elke browser apart de cookies weigeren of blokkeren.

Google Chrome
Internet Explorer
Firefox
Safari 
Opera

Tot slot

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter, wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

De privacyverklaring en het cookiebeleid kunnen worden gewijzigd. We zullen alle wijzigingen op deze pagina aangeven. We raden u aan deze pagina geregeld te raadplegen, zodat u altijd van de inhoud van de geldende privacyverklaring en ons cookiebeleid op de hoogte bent.

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum

button

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,0
9,0
9,0
8,8
9,0

9,1

112
beoordelingen