Gezellig kamperen met Pasen op Camping ’t Vlintenholt in Drenthe

Kom met gezellig kamperen met Pasen op Camping ’t Vlintenholt in Drenthe en beleef een onvergetelijk paasweekend. Op onze boscamping kampeert u echt midden in de groene Drentse natuur. De kinderen kunnen lekker ravotten in de bossen of heuse boshutten bouwen. Te gek! Geniet van de omgeving, maak een heerlijke paaswandeling en ontdek de leukste dagjes uit met de hele familie. 

Fantastische faciliteiten op Camping ’t Vlintenholt

Voor fantastische faciliteiten bent u op Camping ’t Vlintenholt zonder twijfel aan het juiste adres. Er zijn goede sanitaire voorzieningen op onze camping en voor de liefhebbers is wifi aanwezig. Lekkere paasbrunch tijdens het kamperen met Pasen in Drenthe? Dan zijn onze vers afgebakken broodjes zeker een aanrader.

Ook de kinderen kunnen zich elke minuut van de dag vermaken. Ga bijvoorbeeld met zijn allen een kampvuur maken of een heuse boshut bouwen. 

Eropuit in Drenthe tijdens het paasweekend

Ga eropuit in Drenthe tijdens het paasweekend en ontdek de leukste dagjes uit. Gezellige dorpjes en steden als Borger en Orvelte, maar ook Assen en Emmen met hun geweldige stadscentra, zijn zeker de moeite waard.

Ga heerlijk wandelen of fietsen in de groene natuur of maak uw keuze uit geweldige groepsactiviteiten zoals vlotbouwen, paintballen of een spannende nachtwandeling. Voor kinderen is een dagje uit naar Klimpark Outdoor Grolloo, het Boomkroonpad in Borger of Wildlands Adventure Zoo Emmen natuurlijk echt waanzinnig!

Inhoud van het arrangement

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum