Kom naar de open dag van Camping ’t Vlintenholt op tweede paasdag!

Wat is er nu leuker dan alvast wegdromen over je volgende vakantie? Kom daarom langs op de open dag van Camping ’t Vlintenholt. U bent van harte welkom op 13 april 2020 tussen 10:00 en 15:00. Tijdens deze dag worden leuke activiteiten georganiseerd. De kinderen kunnen de mooiste creaties maken tijdens het knutselen of erop los springen op het springkussen, terwijl de volwassenen genieten van een warme drank en wat lekkers.

Bezoek Camping ’t Vlintenholt tijdens de open dag en kom al volledig in de vakantiestemming. Bekijk de kampeervelden, accommodaties, faciliteiten en kies alvast uw favoriete vakantieplekje of -accommodatie uit!

Natuurrijke vakantie in Drenthe

Kamperen in Drenthe? Daarvoor bent u op Camping 't Vlintenholt in Odoorn aan het goede adres. Op onze camping kampeert u op prachtige kampeerplaatsen, verscholen in het groen van de Drentse bossen.

Wel het kampeergevoel, maar toch meer luxe en comfort? Op onze natuurcamping in Drenthe beschikken wij ook over diverse accommodaties: boomhut, strandhuisje, boshut en bungalowtent. Altijd al bijzonder willen overnachten midden in het bos, dan is onze tiny house of safaritent misschien wel iets voor u.

Wilt u meer informatie?

Tijdens de open dag op tweede paasdag laten wij u graag zien wat wij allemaal te bieden hebben. Mocht u vragen hebben of er snel bij willen zijn om uw favoriete kampeerplaats of accommodatie te boeken, loop dan even langs de receptie. Wij helpen u graag.

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum