Voordelig kamperen in Drenthe op Camping ’t Vlintenholt

Wij hebben onlangs Camping ’t Vlintenholt overgenomen willen dit graag groots met u vieren! Wanneer u deze zomer komt kamperen op ’t Vlintenholt kunt u dan ook profiteren van extra voordelige tarieven. Kom nu kamperen in Drenthe vanaf € 98 per week!

Kamperen midden in de natuur

Verstopt tussen het groen van de Drentse bossen ligt Camping ’t Vlintenholt. Een echte natuurcamping waar u kunt genieten van een eindeloos mooie omgeving, vele leuke speelfaciliteiten voor kinderen en zoveel rust en ontspanning dat u er weer een heel jaar tegenaan kunt. Kortom, op Camping 't Vlintenholt in Drenthe is het pas echt puur genieten!

De kampeerplaatsen zijn verdeeld over diverse knusse kampeervelden. Doordat zij verscholen liggen tussen de bomen en begroeiing, heeft u meer dan genoeg privacy. U kunt zelf kiezen waar u uw tent of caravan op wilt plaatsen. Zo bieden wij u bijvoorbeeld prachtige plekken in de zon, maar het is ook mogelijk om juist de kant van de schaduw te kiezen. Op deze manier kampeert u echt op een plaats die bij uw wensen aansluit.

Geweldige camping in Drenthe voor avontuurlijke families

Camping 't Vlintenholt is een perfecte locatie voor een avontuurlijke vakantie. Kinderen kunnen namelijk heerlijk spelen in de bossen op de camping! Het bouwen van boomhutten, op zoek gaan naar bijzondere dieren en planten en verstoppertje spelen tussen de dichte struiken zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Daarnaast kunnen zij ook terecht in de speeltuin of meedoen met de activiteiten van het recreatieteam. Regelmatig worden de leukste activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan verhalen vertellen in de zitkuil of een echte knutselmiddag!

Ontdek bosrijk Drenthe

De omgeving van Camping 't Vlintenholt is zonder enige twijfel adembenemend te noemen. Doordat u bij ons kampeert op grond van Staatsbosbeheer, hoeft u niet eens de camping af om te genieten van bosrijk Drenthe! Toch raden wij u aan om er al wandelend of fietsend eens op uit te gaan. Rondom de camping vindt u namelijk de mooiste routes die u de meest bijzondere plekjes van de provincie laten zien. Ook zijn er vele mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Bekijk onze tips voor een dagje uit.

Bent u al overtuigd? Reserveer dan nu direct uw vakantie, wij heten u graag van harte welkom!

Inhoud zomeraanbieding

  • 7 nachten kamperen
  • inclusief 2 personen
  • inclusief electra

Aankomst

  • 15 juli van € 137,20 nu voor € 98,-
  • 22 juli van € 137,20 nu voor € 98,-

Bovenvermelde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a € 1,05 p.p.p.n.

 

[Form reserveren not found!]

Reserveer hoogseizoen aanbieding

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Fotoalbum